Екстрасенс поділився дуже сильною молитвою для перемоги України над Росією

2 травня 2022, 12:15
Читати молитву можна в будь-який час доби або тоді, коли людина передчуває біду.
Україна
Чудодійні слова наблизять перемогу України у війні з Росією / Колаж Reuters, УНІАН

Відомий український астролог Максим Гордєєв, переможець шоу Битва екстрасенсів поділився з українцями чудодійною молитвою, яка, за його словами, допоможе наблизити перемогу України у війні з Росією.

Читати молитву можна в будь-який час доби або тоді, коли людина передчуває біду.

Молитва за перемогу України над агресором

Всесильний Господи, почуй молитви дітей Твоїх, споглянь в час важких випробувань на державу нашу – Україну. Благослови та зміцни воїнів наших, владу, уряд та весь народ наш, які протистоять підступному російському агресору на землі, на морі та в повітрі. Правдолюбивий Господи, не дай ворогам знищити державу, народ та святині наші.

Благаємо Тебе, даруй нам з іменем Твоїм перемогу і справедливий мир наблизь. Пошли грізного очільника небесного воїнства Твого – архістратига Михаїла, на допомогу мужнім захисникам нашим, щоб диявольські задуми агресора зруйнували вони та вберегли нашу Батьківщину-Україну.

Твоє бо є, щоб милувати і спасати нас, Боже наш, і Тобі славу возсилаємо, Отцю, і Сину, і Святому Духу, нині і повсякчас і на віки віків. Амінь.

Екстрасенс поділився дуже сильною молитвою для перемоги України над Росією

Як повідомляв Главред, раніше Макс Гордєєв розповів, що важкі бої будуть з 20 квітня по 10-15 травня. За його словами, потрібно бути уважними в напрямку Маріуполя та Донецька і за можливості залишити ці міста якомога швидше.

Також Гордєєв склав гороскоп для президента Росії Володимира Путіна. Зокрема, він розповів, яка доля чекає на господаря Кремля та чи вкоротить він собі віку.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти