Екстрасенс спрогнозувала агресивну фазу війни в Україні: коли чекати

9 вересня 2022, 20:30
Екстрасенс Людмила ХОМУТОВСЬКА розповіла, що Україна скоро може увійти в агресивну фазу військових дій з російською армією.
українські військові, український військовий, ЗСУ, астролог
Екстрасенс спрогнозувала агресивну фазу війни в Україні / pixabay.com, Генштаб ЗСУ

Україна скоро може увійти в агресивну фазу війни з Росією. Про це відомий екстрасенс Людмила Хомутовська розповіла в інтерв'ю порталу УНІАН.

За словами екстрасенса, в кінці вересня в Україну надійде ленд-ліз, тобто США нададуть нашій країні боєприпаси, техніку, стратегічну сировину (і все таке інше) - все, що потрібно для боротьби з російською агресією.

Саме з того часу, вважає Людмила Хомутовський, для України почнуться складні часи, проте перемога все ж буде за ЗСУ.

"Після того як Україна отримає ленд-ліз, ми увійдемо в агресивну фазу війни. Це буде в кінці вересня", - сказала екстрасенс.

Хомутовськая також стверджує, що, починаючи з нового року, воєнний стан в Україні поступово скасовуватимуть. У цей період окремим категоріям чоловіків навіть нібито дозволять виїжджати за кордон.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал-ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Нагадаємо, астролог Дмитро Уранус також прогнозує, що вже цієї осені Росія може звернутися до України з проханням провести переговори і запропонує "мирні угоди". Однак, за його словами, Україні не слід підписувати такі "мирні угоди", адже в такому випадку через 9-10 років Росія може напасти на Україну знову.

Раніше астролог Марина Скаді попереджала, що нові реалії, які визначать хід війни в Україні, сформуються в період з 30 липня по 10 серпня 2022 року. Вона прогнозує, що відбудеться кульмінація бойових дій на одному з напрямків – Донбас або південь України, після чого результат війни буде прийнятий усіма учасниками.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти