"Будуть великі перемоги": астролог анонсувала повернення територій України у вересні

2 вересня 2022, 21:38
У той же час Україна може розчаруватися у державах-союзниках, адже вони "перемкнуться" на свої внутрішні проблеми.
украинские военные, украинский военный, ВСУ, астролог
Астролог анонсувала повернення територій України у вересні/ pixabay.com, Генштаб ЗСУ

Вересень 2022 року буде сприятливим і перспективним для України. Це буде час великих змін, перемог і повернення наших територій.

Такий прогноз зробила астролог Анна Федоренко, про що вона написала в Instagram. Цього місяця почнеться складний вплив планет. Зокрема, з 10 вересня почнеться період ретроградного Меркурія.

"Для України можуть бути якісь радісні та надихаючі події у першій половині вересня: великі перемоги військових, повернення якихось територій", – зазначає астролог.

Проте з 24 серпня почнеться серйозніший вплив Венери, і це принесе з собою розчарування. Зокрема, Україна може розчаруватися у державах-партнерах.

"Прийдуть розчарування в союзах, між країнами, усі почнуть більше займатися собою. Ми (українці) можемо бути розчаровані в наших союзниках, оскільки у кожного з’являться свої внутрішні проблеми", – написала астролог.

Також вона попередила, що такі масштабні зміни можуть стати передумовою кризи у світі наприкінці серпня. Це загрожує зростанням цін, тарифів, податків і вартості долара.

Раніше астролог Ірина Звягіна зробила прогноз, що війна РФ проти України не закінчиться до кінця поточного року. Більш того, велика ймовірність того, що бойові дії затягнуться як мінімум до літа 2023 року.

Також раніше астролог Влад Росс дав поради батькам, як зацікавити дітей навчальним процесом у залежності від їхнього знака зодіаку, або хоча б геть не відбити у них бажання вчитися.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти