Наростання війни в Україні: астролог зробила прогноз і назвала небезпечні місяці

28 серпня 2022, 16:54
Ірина Звягіна прогнозує, що повернення українською армією вже захоплених російськими ворогами територій України може затягнутися до літа-2023.
Астрологія, Україна
Астролог Ірина Звягіна зробила прогноз і назвала небезпечні місяці / колаж УНІАН і Pixabay

Війна РФ проти України не закінчиться до кінця поточного року. Більш того, велика ймовірність того, що бойові дії затягнуться як мінімум до літа 2023 року. Отакий прогноз астролог Ірина Звягіна опублікувала на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

"Виняткова особливість соляру України - сонце в градусі асценденту. Такого соляру з дня оголошення незалежності у нас ще не було. Сонце на Сході – вирішення долі, нова точка відліку в становленні державності. Поки рано говорити, чи отримаємо ми в результаті закінчення військових дій нову карту України, але те, що працює Час 17:59 в гороскопі незалежності, яке тестують астрологи, отримує очевидне підтвердження: головне питання – чи дає цей соляр надію на швидке припинення війни? Ні, не дає. Принаймні, як цього багато хто очікує - до кінця року", - написала вона

Звягіна також попередила українців про наростаючу військову активність в Україні.

"Це не вичікування, не оборона, але активні дії. Так, схоже на контрнаступ. Повернення вже захоплених ворогом територій може затягнутися. Періоди загострень - перша половина листопада, друга половина грудня - початок січня, початок лютого, зміна цілей - у березні, проблема влади - середина травня, але в цей же час – активна позиція народу", - підсумувала вона.

Нагадаємо, раніше таролог Людмила ХОМУТОВСЬКА зазначала, що українські військові можуть знищити Кримський міст вже найближчим часом. Це може статися або в День Незалежності України 24 серпня, або в найближчі дні.

Також раніше астролог Ольга Медвецька назвала найнебезпечніші для України дати в найближчі пів року. Вона підкреслила, що в такі дати українцям варто бути дуже обережними. Існує загроза, що можуть статися великі катастрофи - як природного, так і техногенного або військового характеру.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти