Ще стане в нагоді: як повторно використовувати лотки для яєць, пластикові пляшки і стару зубну щітку

2 грудня 2021, 05:10
Використовуємо старі речі не за призначенням.
Ще стане в нагоді: як повторно використовувати лотки для яєць, пластикові пляшки і стару зубну щітку
Як повторно використовувати лотки для яєць, пластикові пляшки і стару зубну щітку / Колаж Главред

Досвідчені господарі знають, що багато речей можна використовувати повторно, правда не завжди за тим же призначенням. Більшість навіть не підозрює, що лотки для яєць, пластикові пляшки і навіть стара зубна щітка.

Лотки для яєць

Їх можна неодноразово використовувати за прямим призначенням, але лоток також можна застосовувати в якості підставки під ноутбук, яка, завдяки своїй структурі, відкриє доступ кисню до "нутрощів" вашого пристрою знизу.

Крім того, картонні лотки — непоганий матеріал для звукоізоляції. По крайней мере, вони допоможуть, якщо необхідно позбутися від зайвої реверберації стін в приміщенні.

відео дня

Також їх можна використовувати для дрібної розсади - покладіть в лунки трохи землі і посадіть туди насіння.

Пластикові пляшки

Не поспішайте відправляти їх на смітник, адже дані вироби можна використовувати повторно. Притому не тільки найочевиднішим способом-для зберігання рідини.

Наприклад, відступивши приблизно 10-20 сантиметрів (в залежності від обсягу пляшки) і розрізавши її на дві частини по колу, з верхньої частини можна отримати відмінну лійку, а з нижньої — тару для зберігання чого завгодно — ягід, насіння, цвяхів, шурупів та ін.

читайте такожЯк використовувати старі речі з користю: 7 креативних ідейА проколів пробку пляшки в декількох місцях, можна легко перетворити пластикову ємність в поливалку.

Стара зубна щітка

Лікарі рекомендують міняти зубну щітку не рідше, ніж раз на три місяці. Однак після покупки обновки не потрібно викидати стару - її можна використовувати повторно для того, щоб відчищати бруд у важкодоступних місцях під час прибирання (наприклад, в швах кахлю).

Раніше ми розповідали, як можна повторно використовувати чайні пакетики: 10 несподіваних застосувань.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти