Чи є дешевий продукт для зниження холестерину - коментар експерта

6 листопада 2021, 04:46оновлено 6 листопада 2021, 13:00
Як каже експерт-нутриціолог Анна Дробишева, людям насіння кунжуту ні в якому разі не варто їсти регулярно, постійно і практично кожен день.
схуднення, дієта
Чи є дешевий продукт для зниження холестерину - коментар експерта/ Pixabay.com

Насіння кунжуту-відмінний продукт для людей з підвищеним рівнем холестерину. Однак їх ні в якому разі не можна вживати щодня. Про це розповіла в коментарі РИА Новости Нутриціолог Анна Дробишева.

"Я рекомендую вживати кунжут для нормалізації жирового обміну і зниження рівня холестерину. Насіння кунжуту є відмінним джерелом заліза, магнію, цинку, міді, фосфору і клітковини. А кальцію в ньому в сім разів більше, ніж в молоці", - заявила фахівець.

Проте, каже Дробишева, насіння кунжуту ні в якому разі не варто їсти щодня.

відео дня

"Кунжут не можна їсти щодня, так як його насіння містять речовини, які підвищують згортання крові. Але кілька разів на тиждень додавайте одну столову ложку кунжуту в раціон, тим самим збагачуючи організм антиоксидантами і фітоестрогенами", - додала вона.

читайте такожВисокий холестерин: симптом у спальні, який не можна ігнорувати

Нагадаємо, раніше дослідники встановили ефективність використання куркуми в усунення очних запалень і при цьому не знайшли ніяких ускладнень.

Група дослідників з Університетського коледжу Лондона довели, що освітлення червоного кольору може поліпшити зір (якщо воно погіршилося з віком).

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти