Вчені розповіли, що потрібно їсти для зниження холестерину в тілі

16 жовтня 2021, 05:28
Після аналізу калу випробовуваних вчені прийшли до висновку, що ті, хто регулярно вживав певний фрукт, домагалися зниження рівня холестерину.
Фрукт
Вчені розповіли, що потрібно їсти для зниження холестерину в тілі / ua.depositphotos.com

Вживання авокадо в їжу необхідно для того, щоб знизити рівень холестерину в крові, поліпшити процес обміну речовин і нормалізації роботи кишківника. Про це повідомляє японське видання "Ніхон кейдзай".

Згідно з дослідженням американських вчених, щоденне вживання авокадо в їжу не тільки покращує різноманітність бактерій в кишківнику, але і допомагає знизити рівень поганого холестерину в крові за рахунок високого вмісту в продукті мононенасичених жирних кислот.

В експерименті взяли участь 163 пацієнта різної статі у віці від 25 до 45 років з індексом маси тіла не менше 25. Учасників розділили на дві групи і надали їм раціон з однаковою кількістю калорій; чоловіки і жінки однієї з груп додатково їли порцію авокадо — по 175 і 140 грамів відповідно.

відео дня

Після аналізу калу випробовуваних вчені прийшли до висновку, що ті, хто регулярно вживав авокадо, володіли великою кількістю бактерій, які ферментують і розщеплюють харчові волокна, а також меншою кількістю жовчних кислот в кишківнику, що призводить до запалення.

читайте такожВ який час доби потрібно їсти фрукти для схуднення - відповідь дієтолога

Нагадаємо, раніше дослідники встановили ефективність використання куркуми в усунення очних запалень і при цьому не знайшли ніяких ускладнень.

Група дослідників з Університетського коледжу Лондона довели, що освітлення червоного кольору може поліпшити зір (якщо воно погіршилося з віком).

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти