Чи є ідеальні продукти для вечері - відповідь дієтолога

20 жовтня 2021, 03:46
Як каже відомий дієтолог Олена Тай, важливе питання-які продукти найкраще підходять для вечері, а якими вечеряти категорично не варто.
Квасоля
Чи є ідеальні продукти для вечері - відповідь дієтолога / ua.depositphotos.com

Корисна вечеря повинен складатися з продуктів рослинного походження, які благотворно впливають на мікрофлору травної системи. Про це написала на своїй сторінці в Instagram дієтолог Олена Тай.

За її словами, найкраще людям вживати хумус і бобові, у складі яких присутні мікронутрієнти, легкозасвоювані білки, харчові волокна і пектини.

"Завдяки наявності в складі нерозчинних волокон, повільних вуглеводів і протеїну насичення після вечері триває довго, травлення нормалізується. Також бобові мають низький глікемічний індекс, що сприяє підтримці ваги і зниженню калорійності", — заявила фахівець.

відео дня

читайте такожВегетаріанська дієта: 6 видів, їх особливості та неймовірні результати

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що шотландські вчені з Абердинського університету з'ясували, що низькокалорійні дієти можуть продовжити життя.

На думку вчених, низькокалорійні програми харчування дозволяють на 18% знизити ризик ранньої смерті у людей з надлишком маси тіла.

Як заявила співавтор даного дослідження Елісон Авенель, найбільш корисні дієти з низьким вмістом жиру, цукру і рафінованих вуглеводів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти