Фінансова карма за датою народження: як визначити свій потенціал

19 липня 2023, 23:56оновлено 20 липня 2023, 11:35
Нескладний підрахунок допоможе визначити, яким шляхом варто рухатися до достатку і процвітання.
Фінансова карма за датою народження
Фінансова карма за датою народження / колаж: Главред, фото: pexels.com

Нумерологія здатна визначити потенціал фінансового благополуччя людини за датою народження. В індуїзмі та буддизмі це називається фінансовою кармою. Її також пов'язують з днем народження людини, так як вірять, що вона проживає кілька життів, а карма в нинішній - результат її дій в минулих.

Нумерологи вивели свою формулу визначення коду фінансової карми. Пояснимо на прикладі дати народження 24 березня 1965 року.

Крок 1. Всі цифри дати народження підсумовуються.

відео дня

24.03.1965 = 2+4+0+3+1+9+6+5 = 30.

Крок 2. Підсумовуємо цифри отриманого в першій дії числа до простого: 3+0 = 3.

Крок 3. Від числа, отриманого в першій дії, ми віднімаємо першу цифру місяця народження, помножену на два. У нашому випадку отримуємо наступне значення: 30-2*2 = 26.

Крок 4. Цифри числа, яке ми отримали в кроці № 3 підсумовуємо до утворення простого числа: 2+6 = 8

Крок 5. Окремо виписуємо в один ряд всі цифри дати народження, і в інший - цифри, отримані в результаті розрахунку попередніх чотирьох кроків:

24031965

303268.

З цих рядків виписуємо цифри 4, 5 і 6, та підраховуємо їх кількість - це і є результат фінансової карми людини по даті народження. У нашому прикладі ми отримали одну четвірку, одну п'ятірку і дві шістки.

гроші
Фінансова карма за датою народження / pexels.com

Код фінансової карми трактується наступним чином:

Якщо в коді повністю відсутні 4, 5 або 6, то над життям цієї людини нависає карма злиднів. Свої гроші у неї водяться рідко, заробляти, не кажучи вже про те, щоб відкладати і примножувати, з такою кармою вкрай складно. Втім, така людина може виявитися щасливою в тому, щоб завести собі сприятливе оточення, яке підтримає фінансово. Відсутність накопичень не дорівнює дискомфорту і животінню, тому не варто впадати у відчай і опускати руки.

Фінансова карма бідності - доля тих, у кого лише одна цифра в отриманому коді. З одного боку мільйони такі люди заробляють рідко, з іншого - знають ціну кожній копійці. Вони здатні забезпечити себе необхідним, але для великих покупок їм доводиться прикладати більше зусиль. Проте карма бідності не вирок - скоріше перспектива для тих, хто не боїться чесної праці.

гроші
Фінансова карма за датою народження / pexels.com

Дві цифри - карма середнього достатку. Такі люди звикли жити в ситості і комфорті, і можуть собі це дозволити. Гроші не витікають крізь пальці, а осідають в скарбничці. Фінансова карма цього типу дозволяє забезпечувати себе і близьких необхідним, а також час від часу балувати себе великою покупкою, подорожжю або пухкою "подушкою безпеки".

Карму процвітання отримують люди з трьома цифрами в коді. Цим щасливчикам вдається з легкістю заробляти і примножувати капітали. Найчастіше їм щастить сколотити непоганий стан на тому, що їм дійсно подобається робити. Такі люди, як правило, не складають всі яйця в один кошик, а мають кілька джерел доходу, завдяки чому здатні забезпечити собі фінансову безпеку.

гроші
Фінансова карма за датою народження / pexels.com

Карма багатства - чотири цифри, процвітання - п'ять або шість. Тут вже можна говорити про те, що гроші для таких людей практично ніколи не є проблемою - так чи інакше доля підкидає їм щасливий квиток, який дозволить їм або багато, або дивовижно багато.

Втім, засмучуватися, якщо код фінансової карми нижче ваших очікувань, не варто. Карма - це в першу чергу те, над чим можна і потрібно працювати, це відплата за вчинки людини, вчинені нею в минулих життях. Дія завжди має свій результат, а значить дорога до достатку і фінансового благополуччя виникає під ногами тих, хто впевнено до них йдуть.

Езотерики вважають, що не тільки кропітка праця, а й уміння правильно звертатися до Всесвіту здатне зробити людину щасливою. Більше подробиць про це читайте у статті: "Потужні слова на удачу: як говорити з Фортуною, щоб її відповіді робили вас щасливими".

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал-ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти