Фінансовий гороскоп на тиждень 1-7 листопада: борги, боротьба за гроші або неабияке везіння

1 листопада 2021, 09:23
Кому зі знаків потрібно уникати необов'язкових витрат - розповість гороскоп Главреда.
Фінансовий гороскоп на тиждень 1-7 листопада 2021
Фінансовий гороскоп нанеделю 1-7 листопада 2021 / ua.depositphotos.com/

Непростий фінансовий тиждень для багатьох представників зодіакального кола. У п'ятницю Венера міцно оселиться в сузір'ї Козерога і це розташування може несподіваним чином вплинути на фінансове становище кожного зі знаків. У п'ятницю краще відкласти вирішення грошових питань і не проявляти активності.

Про те, хто зможе зустріти свою половинку наступного тижня, читайте в нашому матеріалі: Любовний гороскоп на тиждень 1-7 листопада: багатий шанувальник або обман другої половинки.

Фінансовий гороскоп на тиждень 1-7 листопада 2021: Овен

Не найкращий фінансовий тиждень для Овнів. Початок нового місяця в п'ятницю може відобразитися на матеріальному благополуччі не в позитивну сторону. П'ятниця небезпечний день, тому всі грошові питання краще відкласти на більш сприятливий день. Похід в банк, пенсійний фонд або податкову не принесе бажаного результату. Вирішення будь-яких грошових питань варто перенести на наступний тиждень.

Фінансовий гороскоп на тиждень 1-7 листопада 2021: Тілець

До п'ятниці добре будуть вирішуватися питання, пов'язані з чужими грошима. У разі необхідності, можна взяти кредит. Потрібно постаратися не проявляти зайвої активності у фінансових питаннях. В цьому випадку Тільці можуть розраховувати на приємні сюрпризи і подарунки. П'ятниця несприятливий день для будь-яких фінансових операцій. А ось вихідні благоволять віддаленого заробітку і онлайн-покупок.

Про те, як утриматися від непотрібних покупок в день знижок, читайте в нашому матеріалі: Чорна п'ятниця 2021: як не купувати зайвого в день розпродажів.

Фінансовий гороскоп на тиждень 1-7 листопада 2021: Близнюки

Вівторок принесе Близнюкам неприємні новини. Можливо, вони прийдуть з банку або податкової. У п'ятницю Венера міцно вступить в свої права і вам доведеться приділити увагу питанням виплат, податків та інвестицій. Цей період буде непростий, проте ви зможете поліпшити свій матеріальний добробут. На вихідних вірогідні грошові надходження.

Фінансовий гороскоп на тиждень 1-7 листопада 2021: Рак

У понеділок можна звертатися до фінансових організацій для отримання грошової позики. У цей день удача на вашому боці, підвищується ймовірність виграшу або отримання цінного подарунка. Потім фінансовий тиждень буде проходити стабільно. У п'ятницю варто утриматися від великих покупок і необов'язкових придбань.

читайте такожГороскоп на листопад-2021 для всіх знаків: Скорпіон стане улюбленцем фортуни, а Дівам буде несолодко

Фінансовий гороскоп на тиждень 1-7 листопада 2021: Лев

Понеділок ідеальний день, щоб розібратися з фінансами. Можна роздати борги і розпланувати бюджет. У п'ятницю не займайтеся домашніми клопотами, які вимагають матеріальних вкладень – покупки в будинок, ремонт, подарунки для родичів приведуть до великих витрат. На вихідних можливі грошові надходження від додаткового заробітку.

Фінансовий гороскоп на тиждень 1-7 листопада 2021: Діва

На початку тижня Дівам варто обзаводитися новими знайомствами, вони можуть виявитися корисними і зіграти роль в поліпшенні вашого фінансового становища. У вівторок можливі збитки, а боротьба за гроші буде неабиякою. У середу краще відмовитися від непотрібних витрат і носити з собою суму, яку ви готові витратити. Торгівля допоможе зміцнити ваш матеріальний добробут.

Фінансовий гороскоп на тиждень 1-7 листопада 2021: Терези

На цьому тижні Терезам необхідно бути вкрай уважними щодо фінансів. П'ятниця - невдалий день для нових починань і грошових вкладень. Не варто вирішувати важливі питання і домовлятися щодо грошей. Всі проекти, які почалися без вашої ініціативи, будуть приречені на невдачу через раптову перешкоду.

Фінансовий гороскоп на тиждень 1-7 листопада 2021: Скорпіон

Скорпіонам для збільшення заробітку на цьому тижні необхідно проявляти активність. Ініціатива подарує вам можливість додаткового заробітку або приємні сюрпризи. Фінансове становище цього тижня стабільне, грошей буде вистачати на все необхідне і можна буде побалувати себе покупками для душі. У п'ятницю краще відкласти вирішення всіх питань, стосовно грошей, це може привести до збитків. На вихідних ймовірно отримання подарунка.

читайте такожМісячний календар на листопад 2021: знаки долі, небезпечні спокуси або випробування на міцність

Фінансовий гороскоп на тиждень 1-7 листопада 2021: Стрілець

Під впливом Венери ви будете схильні витрачати гроші на зовнішність і відпочинок. Режим економії - це не про вас. Вже в п'ятницю почнеться чотиримісячний період, який допоможе вам примножити ваш фінансовий добробут. Будьте готові до важливої події, яка може відбутися вже найближчим часом. Однак буде йти ривками - крок вперед, два назад.

Фінансовий гороскоп на тиждень 1-7 листопада 2021: Козеріг

Можливо у вівторок Козерогам доведеться зайнятися вирішенням питань у фінансовій установі. Вже в п'ятницю Венера оселиться у вашому знаку на чотири місяці, і ця подія може вплинути на матеріальне благополуччя в кращу сторону. Таке розташування планети подарує вам можливості для зміцнення фінансової бази.

Фінансовий гороскоп на тиждень 1-7 листопада 2021: Водолій

Понеділок - хороший день, щоб розрахуватися з боргами. В іншому випадку вони будуть довго вас переслідувати. У п'ятницю нове починання з більшою ймовірністю призведе до збитків. На вихідних можна знайти втрачену річ, яку ви давно шукали.

Фінансовий гороскоп на тиждень 1-7 листопада 2021: Риби

У понеділок Риби отримають хороші звістки з фінансових організацій. У вівторок належить обговорювати важливі питання, пов'язані з грошима. У середу необхідно зосередитися на другорядних проблемах. У четвер і п'ятницю не варто здійснювати необов'язкові покупки. На вихідних з'явиться можливість заробити на масовому заході.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти