Фінансовий гороскоп на тиждень 10-16 січня: Левам – везіння, Скорпіонам - пограбування, Водоліям - таємниця

10 січня 2022, 09:30оновлено 3 лютого 2022, 18:55
Кому зі знаків не уникнути сварок через гроші - розповість гороскоп Главреда.
Фінансовий гороскоп на січень 2022
Фінансовий гороскоп на тиждень / depositphotos.com/

Фінансовий гороскоп на тиждень розповість, кому зі знаків можна розраховувати на грошову удачу, кому стримати витрати, а кому проявити обережність у вирішенні матеріальних питань.

Гороскоп на січень 2022 розповість, хто буде ходити під щасливою зіркою, а хто зможе зустріти свою другу половинку і досягти успіхів у професійній діяльності.

Фінансовий гороскоп на тиждень - Овен

Складний фінансовий тиждень для Овнів. На дохід від професійної діяльності розраховувати не варто, а запуск нових проектів, від яких ви можете очікувати прибутку краще відкласти на більш сприятливий період. Вівторок може принести втрати або непередбачені витрати, але вже в середу почнуть прибувати і речі, і гроші. До кінця тижня можна очікувати прогресу у фінансових питаннях.

Фінансовий гороскоп на тиждень - Тілець

Не особливо вдалий тиждень для Тільців в плані грошових питань. Весь період можливі розбіжності і сварки з приводу фінансів. Грошові надходження з-за кордону можуть затримуватися, і це стане приводом для хвилювання. З четверга по суботу можна розраховувати на те, що гроші почнуть приходити з декількох джерел. У суботу, в першій половині дня, не виключена сварка через гроші.

читайте такожГороскоп на завтра, 14 січня 2022: Овнам – заздрість, Терезам - втрати, Водоліям - любовний трикутник

Фінансовий гороскоп на тиждень - Близнюки

На цьому тижні Близнюки будуть вирішувати питання по кредитах, оренді або загальних грошей. Вкрай небажано починати щось нове в цих питаннях, це не принесе вам вигоди. Не виключено, що ви отримаєте обіцяний подарунок або річ у користування, а банк дасть добро на кредит. Вже з п'ятниці не займайтеся вирішенням фінансових питань - просто відпочиньте.

Фінансовий гороскоп на тиждень - Рак

На початку тижня Ракам доведеться похвилюватися через питання, пов'язані з фінансовою документацією. Не варто мучити себе очікуванням звісток з фінансової установи, страхової компанії або людини, з яким вас пов'язують домовленості. У середині тижня переживання можуть досягти крайньої точки - ви можете "накрутити" себе і заробити нервове виснаження. Ви приготуєтеся до невтішних новин. Ця ситуація може повторитися вже в наступному місяці, проте ви будете у всеозброєнні.

читайте такожГороскоп Таро на тиждень 10-16 січня: Близнюкам - труднощі, Терезам - серйозні зміни, Козерогам - успіх

Фінансовий гороскоп на тиждень - Лев

Фінансове становище Левів під сприятливим розташуванням планет може помітно зміцнитися. Не виключено отримання подарунків, спадщини або гранту. Однак це не звалиться вам на голову відразу, швидше на цьому тижні вам буде везти по дрібницях, закладаючи передумови для удачі в майбутньому. У вівторок ви можете отримати щось хороше однак і посваритися через це з кимось зі свого оточення.

Фінансовий гороскоп на тиждень - Діва

На самому початку тижня проявіть кмітливість і дійте рішуче – тоді можна буде розраховувати на отримання грошової допомоги. Протягом тижня варто утриматися від витрат на предмети розкоші, дорогі путівки і від участі в тендерах та ігор на біржі. Не підписуйте важливі фінансові документи в кінці тижня - все піде шкереберть і доведеться скасовувати або переробляти.

Фінансовий гороскоп на тиждень - Терези

При всьому бажанні Терезам на цьому тижні варто утриматися від початку ремонту. Спочатку потрібно визначитися, що ви хочете переробити і підрахувати бюджет. Дизайнерські проекти можуть похитнути фінансову стабільність, тому потрібно розрахувати витрати. У вівторок виникне несподівана ситуація, пов'язана з чужими грошима: не остоїть йти в банк або звертатися в податкову. Ці питання відкладіть до середи.

Фінансовий гороскоп на тиждень - Скорпіон

Вся фінансова ситуація для Скорпіонів на цьому тижні буде охарактеризована терміновими ситуаціями. Вдалий період для нових починань. Однак слід бути готовими до того, що швидкого доходу вони не принесуть. Не виключені сварки через гроші, а також пограбування або збитки. Найкритичніша ситуація складеться у вівторок - варто бути гранично обережними.

читайте такожГороскоп на лютий 2022 для всіх знаків Зодіаку: Ракам - гроші, Левам - успіх в любові, Стрільцям - витрати

Фінансовий гороскоп на тиждень - Стрілець

Фінансові питання вийдуть для стрільців на перше місце. Сприятливе розташування планет обіцяє несподівані подарунки і бонуси вже у вівторок. На цьому тижні не варто починати справи, які можуть принести прибуток і утриматися від великих покупок. Не виключено, що вам повернуть борг або заплатять за давно виконану роботу.

Фінансовий гороскоп на тиждень - Козеріг

На цьому тижні Козерогам варто включити режим економії. Фінансове становище досить стабільне, проте ви все частіше задивляєтеся на речі, які незабаром вам можуть разонравиться. Тривога і очікування неприємних звісток можуть нахлинути на вас в середу і четвер, проте в п'ятницю ситуація проясниться і все стане на свої місця.

Фінансовий гороскоп на тиждень - Водолій

Для Водоліїв настає вдалий грошовий період. Моментального багатства чекати не варто, але розраховувати на приємні події можна. Вам вдасться вирішити грошове питання, який не давав спокою або отримати гроші за давно виконану роботу. У вівторок ви дізнаєтеся таємну інформацію, яка буде вельми до речі. Але через це посваритеся з кимось із оточення.

Фінансовий гороскоп на тиждень - Риби

Рибам на цьому тижні не варто зв'язуватися з мережевим маркетингом, торгами та аукціонами на торгових онлайн-майданчиках. У понеділок будуть вдало вирішуватися дрібні фінансові питання. А вже з п'ятниці можуть виникнути проблеми з переказом грошей. Спілкування на тему грошей може викликати суперечки і розбіжності.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти