Фінансовий гороскоп на тиждень 13-19 грудня: Близнюкам - великий прибуток, Водоліям - цінна знахідка

13 грудня 2021, 09:33
Кому зі знаків можна розраховувати на удачу в грошах, а кому на дохід від неофіційних джерел - розповість гороскоп Главреда.
Фінансовий гороскоп на грудень 2021
Фінансовий гороскоп на грудень 2021 / depositphotos.com/

На початку тижня багатьом представникам зодіакального кола вдасться вирішити фінансові питання і завершити розпочате. З'являться додаткові джерела заробітку, а деякі можуть розраховувати на надзвичайне везіння і раптове багатство.

Про те, кому зі знаків зодіаку пощастить зустріти свою долю наступного тижня, читайте в нашому матеріалі: Любовний гороскоп на тиждень 13-19 грудня: Дівам - фатальні почуття, Водоліям - таємний шанувальник.

Фінансовий гороскоп на тиждень - Овен

Найважливішими фінансовими питаннями Овни будуть займатися з вівторка по четвер. Ці дні вдалі для великих покупок і для справ, які можуть принести прибуток. У середу можна спробувати новий вид заробітку або інвестиції в проект, який буде приносити стабільний дохід. На вихідних раціонально розпорядіться грошима, не піддавайтеся імпульсу витратити все і відразу.

Фінансовий гороскоп на тиждень - Тілець

На цьому тижні Тільці будуть вирішувати питання чужих грошей. Можливо, вони будуть пов'язані із спільним майном, кредитами або виплатами. На початку тижня настає час активних дій для вирішення проблеми. Вже в п'ятницю фокус уваги переміститься на особисті фінанси. У неділю випадає шанс вирішити дрібні питання, але можете захопитися і витратити більше запланованого.

Фінансовий гороскоп на тиждень - Близнюки

Для Близнюків настає вельми неоднозначний період. Вам варто бути особливо уважними і обережними з чужими грошима. Несподіваний збіг обставин може привести, як і до великого прибутку, так і до серйозних збитків. У вас може з'явитися велика сума грошей від кредитів, заробітку або з вигідної угоди. Можливо, ви самі інвестуєте гроші. Перші результати будуть помітні на початку весни.

Фінансовий гороскоп на тиждень - Рак

Великий куш або фінансове питання будуть пов'язані з іншою людиною. Можливо, на голову вашого чоловіка звалиться багатство, вам вдасться укласти угоду або надійде цікава ділова пропозиція. Як би там не було, у фокусі уваги для Раків повинні бути відносини з людиною, а не грошове питання. Ретельно вибирайте партнерів, з якими вам доведеться вирішити фінансові питання.

читайте такожФінансовий гороскоп 2022: кому зі знаків посміхнеться грошова удача в рік Тигра

Фінансовий гороскоп на тиждень - Лев

Щоб збільшити заробіток і зміцнити матеріальне становище, Левам на цьому тижні необхідно проявити кмітливість. Подумайте про додаткові джерела заробітку або про розмову з начальством про підвищення заробітної плати. Не випускайте з уваги того, що оптимізація робочого процесу збільшить продуктивність, яка позначиться на заробітку.

Фінансовий гороскоп на тиждень - Діва

У понеділок можна вирішувати будь-які питання фінансового характеру. Ви можете домовитися про вигідні умови по кредиту або оренді, а також інвестувати в якийсь невеликий проект. До кінця тижня дохід може принести хобі. У вихідні чекають витрати на свята. Ваше фінансове становище стабільне, проте не захоплюйтеся імпульсивними покупками.

Фінансовий гороскоп на тиждень - Терези

Весь тиждень Терези будуть вирішувати фінансові питання, які пов'язані з сімейними витратами. У четвер вдалий збіг обставин принесе вам вигоду. Не виключено отримання цінного подарунка. А ось середа може здивувати несподіваними поворотами, і ваш успіх буде залежати від того, як швидко ви зможете зорієнтуватися.

Фінансовий гороскоп на тиждень - Скорпіон

Матеріальна складова для багатьох Скорпіонів на цьому тижні вийде на перший план. У понеділок потрібно діяти не зволікаючи, щоб не упустити вигідні можливості. Цей період допоможе вам вирішити давнє питання з грошима або отримати цінний приз або премію.

читайте такожГороскоп на 2022 рік для жінок: багатий обранець, фінансова удача або міцний шлюб

Фінансовий гороскоп на тиждень - Стрілець

На цьому тижні Стрільцям необхідно бути гранично уважними у фінансових питаннях. Саме в цей період закладаються як передумови до поліпшення вашого матеріального становища. Однак один невірний крок може привести до серйозних грошових проблем. Не варто брати кредити, якщо у вас немає чіткого плану як раціонально використовувати кошти. Вкладати гроші в цінні папери або інвестувати має сенс, якщо ви вже займалися цим раніше.

Фінансовий гороскоп на тиждень - Козеріг

Козероги можуть відчути тягу до кардинальних змін, яка зажадає грошових вкладень. Зірки радять не поспішати витрачати гроші направо і наліво, тому що смаки можуть швидко змінитися і витрати будуть марними. Почніть зміни з дрібниць і, можливо, ви швидко складете загальну картину, яка допоможе визначитися з бажаннями.

Фінансовий гороскоп на тиждень - Водолій

У цьому періоді Водоліям потрібно тримати язик за зубами. Не варто присвячувати в ваші фінансові плани оточуючих. Ймовірно вам випаде шанс заробити неофіційно або провернути таємну операцію з грошима. Непоганий дохід може принести робота в інтернеті. Не виключена цінна знахідка - велика сума грошей.

Фінансовий гороскоп на тиждень - Риби

У понеділок у Риб будуть ладитися дрібні грошові питання. Відправившись за покупками, ризикуєте неабияк витратитися на непотрібні речі. Також початок тижня сприятливий для старту нових проектів, які почнуть приносити прибуток. Весь час, що залишився буде пов'язаний з питаннями колективних закупівель, групових заходів і проектів.

Рекомендуємо почитати:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Последние новости

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти