Любовний гороскоп на тиждень 13-19 грудня: Дівам - фатальні почуття, Водоліям - таємний шанувальник

13 грудня 2021, 15:07
Кому зі знаків не варто провокувати ревнощі партнера - розповість гороскоп Главреда.
Любовний гороскоп на тиждень
Любовний гороскоп на тиждень / depositphotos.com/

Тиждень сприятливий для зміцнення відносин і спільних занять. Вже в середині тижня деякі знаки можуть бути залучені з партнером в спільну справу. А для деяких представників зодіакального кола настає небезпечний період для нових знайомств.

Про те, які дні місячного календаря можуть принести щастя і виконати потаємне бажання, читайте в нашому матеріалі: Збуваються бажання і супроводжує удача у всьому: кращі дні грудня 2021.

Любовний гороскоп на тиждень - Овен

На цьому тижні Овни можуть звернути увагу на симпатичного колегу, не виключено, що ваш інтерес один до одного переросте професійний. Можливо, хтось сподобається вам на діловому заході. Овни у відносинах, відчують бажання оголосити про них відкрито і перейти на інший рівень. Самотнім представникам знака, які шукають швидкоплинних захоплень чекає розчарування.

Любовний гороскоп на тиждень - Тілець

Вплив Марса на особисте життя ослабне, і Тільці зможуть відчути, як спадає градус напруги у відносинах. Такий стан речей сприяє зміцненню союзу, сварок і з'ясування відносин стане менше. Шанувальники з серйозними намірами і далі будуть домагатися вашої уваги, а ті, хто хотів завести інтрижку, здадуть позиції. Тим, у кого роман з іноземцем належить прийняти серйозне рішення.

Любовний гороскоп на тиждень - Близнюки

На цьому тижні Близнюки будуть зосереджені на своєму особистому житті. Думки про відносини будуть постійно крутитися у вас в голові. У любовній сфері обговорення змінять активні дії. Не виключено нове знайомство, яке зіграє важливу роль у вашому житті. Ваші шанувальники - активні і цілеспрямовані люди, вони звикли домагатися свого і не пасувати перед труднощами. Не виключено пропозицію руки і серця для Близнюків у відносинах.

Любовний гороскоп на тиждень - Рак

В особистому житті Раків на цьому тижні не буде місця для нудьги і рутини, навпаки, події будуть розвиватися занадто стрімко. Нові відносини будуть пристрасними і чуттєвими, проте наміри вашого партнера найсерйозніші. Відносини в парі можуть зайти в глухий кут, і потрібно буде розібратися в подальших діях. Проблемою сімейних пар може стати ревнощі другої половинки. Не провокуйте її спеціально, це може закінчитися серйозними проблемами.

читайте такожГороскоп Таро на тиждень 13-19 грудня: Левам - серйозні рішення, Козерогам - насолоди, Рибам - витрати

Любовний гороскоп на тиждень - Лев

Вільним Левам на цьому тижні краще притримати коней і не проявляти ініціативи та активності в справах любовних. Всі важливі для вас події: весілля, доленосне знайомство або розлучення – трапляться до кінця року. На цьому тижні краще не поспішати, це може спровокувати несподівані події з самими непередбачуваними результатами.

Любовний гороскоп на тиждень - Діва

Швидкоплинна інтрижка погрожує обернутися для Дів фатальними почуттями і стати причиною кардинальних, але не зовсім приємних життєвих змін. Вільним представницям не варто призначати побачення з малознайомими людьми. Або зустрічатися з ними в людних місцях. Дівам в постійних відносинах і сімейних очікують приємні зміни і сюрпризи, але потрібно трішечки почекати.

Любовний гороскоп на тиждень - Терези

Вже з понеділка Терезам необхідно проявляти ініціативу в справах любовних, щоб відносини мали подальший розвиток. На самому початку тижня, можливо, ви з партнером будете залучені в спільну справу. Якась важлива подія об'єднає вашу пару і більше зміцнить ваші відносини.

Любовний гороскоп на тиждень - Скорпіон

В середині тижня особисте життя Скорпіонів вийде на перший план. У середу і четвер вам доведеться допомагати партнеру в якомусь питанні і допомагати йому вирішувати справи. У середині тижня також може статися несподівана подія, яке змусити змінити плани. Вільні Скорпіони можуть зустріти важливу людину.

читайте такожДостаток і небувала удача: топ-5 знаків, яким крупно пощастить в рік Тигра

Любовний гороскоп на тиждень - Стрілець

Ближче до кінця тижня Стрільці відчують бажання більше часу проводити зі своєю другою половинкою і активно залучатися до його справи. Найважливіші події відбудуться вже в неділю. Повний місяць 19 грудня допоможе вам чітко побачити деталі, на які ви не звертали уваги. Саме вони і допоможуть поліпшити відносини в парі.

Любовний гороскоп на тиждень - Козеріг

У любовній сфері Козерогів події будуть відбуватися бурхливо. Вони покладуть початок тому, що буде розвертатися протягом трьох місяців. Ви можете відчути незвичайне почуття закоханості, а може, зрозумієте, що охололи до партнера. У представниках стихії Землі може прокинутися бажання любові і це спровокує зміни стилю і зовнішності.

Любовний гороскоп на тиждень - Водолій

Зірки обіцяють Водоліям таємний роман або відносини по листуванню. Можливо, такий стан речей вас не влаштовує і стає питання про подальше майбутнє такого союзу. Сімейні Водолії будуть зосереджені на обстановці в сім'ї в цілому. Не виключено, що збіг обставина в середині тижня змусить вас змінити свої сімейні плани.

Любовний гороскоп на тиждень - Риби

Буря пристрастей наздожене вас там, де ви її очікували найменше. Не виключено, що ви запалаєте почуттями до одного або однодумця. Що робити з раптовими почуттями - вирішувати вам. У цьому питанні можна покластися на інтуїцію, вона підкаже вірний шлях.

Рекомендуємо почитати:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти