Фінансовий гороскоп на тиждень 15-21 листопада: збитки, несподіваний приз або впливовий покровитель

15 листопада 2021, 09:09
Кому на цьому тижні доведеться неабияк економити - розповість гороскоп Главреда.
Фінансовий гороскоп на тиждень
Фінансовий гороскоп на тиждень / ua.depositphotos.com/

На початку тижня багатьох знакам Зодіаку надається можливість успішно вирішити справи у фінансових установах. Однак ближче до вихідних, під впливом місячного затемнення в п'ятницю варто берегтися від втрат, збитків і невдалих договорів.

Про те, кому з представників зодіакального кола потрібно бути особливо уважними в день повного Місяця, щоб не накликати неприємності, читайте в нашому матеріалі:Місячний гороскоп на тиждень 15-21 листопада: розставання, обман або доленосна зустріч.

Фінансовий гороскоп на тиждень 15-21 листопада 2021: Овен

Овнам на початку тижня потрібно з обережністю поставитися до будь-яких привабливих комерційних пропозицій. Ви схильні перебільшувати вигоду від них. У середу ймовірний конфлікт через гроші. У четвер ви заволодієте корисною інформацією, яка допоможе поліпшити матеріальне становище. Ближче до вихідних необхідно проявляти максимальну увагу при вирішенні фінансових питань і підписанні угод. Найменша помилка може привести до великих збитків.

Фінансовий гороскоп на тиждень 15-21 листопада 2021: Тілець

З понеділка по п'ятницю фінансове становище Тільців буде стабільним. Зірки попереджають, що на цьому тижні не варто залучатися до фінансової взаємодії з іншими людьми. Навіть якщо вона буде виглядати заманливо, існує велика можливість того, що справа зірветься і це може похитнути бюджет. У п'ятницю не виключені вдалі покупки або приємні подарунки. На вихідних з'явиться можливість додаткового заробітку.

Фінансовий гороскоп на тиждень 15-21 листопада 2021: Близнюки

У вівторок, середу та неділю добре будуть вирішуватися питання, пов'язані з чужими грошима. Ви зможете отримати кредит або орендувати потрібну вам річ. Ближче до кінця тижня не виключені несподівані сюрпризи і грошові бонуси. На вихідних можливі подарунки або матеріальна допомога від впливового покровителя. Місячне затемнення 19 листопада 2021 може обернутися втратами, необхідно бути гранично уважними.

Фінансовий гороскоп на тиждень 15-21 листопада 2021: Рак

Зірки застерігають вас від спокуси витратити чужі гроші, яких буде багато на початку і в кінці тижня. Можливо ви зможете отримати великий кредит. Однак не варто витрачати гроші на непотрібні дрібниці. У п'ятницю відбудеться місячне затемнення, яке вплине на ваші грошові відносини з друзями. Максимальний результат принесе колективна робота.

читайте такожПовний місяць і місячне затемнення в листопаді 2021: яку небезпеку таїть в собі цей день

Фінансовий гороскоп на тиждень 15-21 листопада 2021: Лев

У цьому періоді всі ваші доходи будуть залежати від прикладених на роботі зусиль. Однак також не варто виключати можливість подарунків від колег або дохід від підробітку. У четвер представитися можливість покористуватися чужою річчю безкоштовно, не орендуючи її. Ви зможете дізнатися інформацію, яка допоможе поліпшити фінансовий добробут.

Фінансовий гороскоп на тиждень 15-21 листопада 2021: Діва

Понеділок і вівторок, кращі дні для вирішення питань у фінансових установах. Ви зможете вирішити питання з боргами або кредитами. Середина тижня буде стабільною і ви зможете більше уваги приділити відпочинку, улюбленим заняттям і спілкуванню з дітьми. У п'ятницю удача може посміхнутися вам з несподіваного боку, не виключена ймовірність того, що ви можете виграти приз на розважальному заході.

Фінансовий гороскоп на тиждень 15-21 листопада 2021: Терези

Не найкращий Фінансовий тиждень для Терезів. Необхідно з побоюванням ставитися до будь-яких привабливим пропозиціям додаткового і швидкого заробітку. Необов'язкові витрати можуть підкосити ваш бюджет, утримайтеся від імпульсивних покупок. Середа - день збитків і втрат, тому потрібно проявити максимальну уважність. У п'ятницю проясниться ситуація з чужими грошима, вашими боргами і кредитами і стане зрозуміло до чого це призведе до прибутку або збитків. Також в цей день не варто самим давати в борг.

Фінансовий гороскоп на тиждень 15-21 листопада 2021: Скорпіон

На початку тижня Скорпіони будуть схильні переоцінювати свої можливості і підкреслювати свою значимість. Бажання престижу може підштовхнути вас давати обіцянки, які складно буде стримати. П'ятничне затемнення може призвести до зриву угод, невдалих договорів і партнерства. На вихідних вам доведеться в терміновому порядку вирішувати питання по кредитах, аліментах або боргах.

читайте такожГороскоп на 2022 рік для жінок: багатий обранець, фінансова удача або міцний шлюб

Фінансовий гороскоп на тиждень 15-21 листопада 2021: Стрілець

У вівторок і середу Стрільцям може пощастити в питаннях, які стосуються великих фінансових потоків. Це може бути велика сума кредиту, податки або страхування. У середині тижня можливі несподівані грошові надходження або удача у фінансовому питанні, яке довго не давало спокою. Будь-яка ділова активність на вихідних принесе дохід.

Фінансовий гороскоп на тиждень 15-21 листопада 2021: Козеріг

Венера в сузір'ї Козерога забезпечує представникам знака стабільність у фінансових питаннях. Ви будете більше грошей витрачати на підтримку свого іміджу, адже від нього залежить рівень ваших доходів. Зірки радять утриматися від великих покупок і грошових вкладень на початку тижня – ви можете розчаруватися у своєму виборі вже зовсім скоро.

Фінансовий гороскоп на тиждень 15-21 листопада 2021: Водолій

Водолії на початку тижня захочуть продемонструвати оточуючим свою успішність. Така поведінка може привести до зайвих витрат і підкосити бюджет. У четвер вас порадують новини стосовно фінансів. У п'ятницю ви можете знайти втрачену річ як свою, так і чужу. На вихідних дохід принесе додатковий заробіток. Не виключено, що ви отримаєте анонімний подарунок.

Фінансовий гороскоп на тиждень 15-21 листопада 2021: Риби

Початок тижня дуже вдалий час для вирішення фінансових питань. У цей період необхідно планувати найважливіші справи, вони вирішаться швидко і з легкістю. Колективна робота принесе вигоду вже в четвер або п'ятницю. На вихідних ваш дохід буде залежати тільки від ваших зусиль.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти