Місячний гороскоп на тиждень 15-21 листопада: розставання, обман або доленосна зустріч

15 листопада 2021, 10:14
Кого зі знаків тиждень порадує грошовими надходженнями - розповість гороскоп Главреда.
Місячний гороскоп на тиждень
Місячний гороскоп на тиждень / ua.depositphotos.com/

З 15 по 18 листопада - зростаючий Місяць. Сприятливий період для пошуку додаткових джерел доходу і занять творчістю. 19 листопада в день повного місяця і місячного затемнення знакам варто максимально знизити свою активність і провести цей день в спокої, уникаючи конфліктів.

20 і 21 листопада - убуваючий Місяць. У житті можуть відбутися несподівані події і важливі зустрічі.

Про те, кому зі знаків можна розраховувати на вирішення матеріальних проблем, читайте в нашому матеріалі: Фінансовий гороскоп на тиждень 15-21 листопада: збитки, несподіваний приз або впливовий покровитель.

Місячний гороскоп на тиждень 15-21 листопада 2021: Овен

Не найкращий тиждень для Овнів. Обставини можуть складатися не на вашу користь, несподівані події можуть перемішати ваші плани і втілення задуманого доведеться перенести. Контролюйте свої слова і емоції, ви можете необережним словом боляче зачепити дорогих людей.

Місячний гороскоп на тиждень 15-21 листопада 2021: Тілець

На цьому тижні Тільці наведуть порядок в питаннях особистого життя. Не виключено визнання в любові. Ваш партнер налаштований серйозно і очікує від вас взаємності. У професійній діяльності може відчуватися напруга між вами і колегами. Не потрібно всіма силами відстоювати власну правоту, перший крок допоможе уникнути сварок на робочому місці.

Місячний гороскоп на тиждень 15-21 листопада 2021: Близнюки

Життєва енергія близнюків на низькому рівні. Можливо, вам здасться, що всі налаштовані проти вас вороже, однак це не так. Вам просто потрібно усамітнитися і привести в порядок думки і почуття. Особливо добре це зробити в повний місяць. На цьому тижні ваша імунна система ослаблена, остерігайтеся застуд.

Місячний гороскоп на тиждень 15-21 листопада 2021: Рак

У період зростаючого Місяця Раки чудово справляються з виконанням поточних завдань і з ентузіазмом беруться за нові завдання. Можливо, вони здадуться вам складними, проте не варто пасувати, адже це знання в скарбничку досвіду. В особистому житті обійдеться без драм і з'ясування відносин, ви з партнером на одній хвилі. Цей період може затьмарити лише проблеми побутового характеру.

читайте такожГороскоп на 2022 рік для жінок: багатий обранець, фінансова удача або міцний шлюб

Місячний гороскоп на тиждень 15-21 листопада 2021: Лев

Зірки радять Левам зменшити оберти і дозволити собі розслабитися. Зростаючий Місяць - сприятливий період для невеликих поїздок і відпочинку за містом. Ваша життєва енергія дещо знижена, тому не варто займатися важкою фізичною працею. Це загрожує проблемами зі здоров'ям.

Місячний гороскоп на тиждень 15-21 листопада 2021: Діва

День повного Місяця 19 листопада Дівам варто провести вдома. Ця доба будуть складними і доля буде підкидати вам усілякі випробування. Якщо пройдете цей "іспит" гідно – попереду вас чекає смуга удачі і везіння. На вихідних приділіть увагу облаштуванню будинку. Сприятливо починати косметичний ремонт або зробити перестановку.

Місячний гороскоп на тиждень 15-21 листопада 2021: Терези

У цей період представників знака стихії Повітря закрутить у вирі справ і клопоту. Важливо відокремити головне від другорядного і розставити пріоритети. Фінансові питання вимагають граничної обережності. Підвищується ймовірність обману. Цей тиждень гарний час, щоб почати накопичувати грошові ресурси.

Місячний гороскоп на тиждень 15-21 листопада 2021: Скорпіон

Якщо більша частина тижня для Скорпіонів пройде рівно і порадує стабільністю, то вже на вихідних варто приготуватися до того, що ви опинитеся в центрі уваги. Не виключені приємні подарунки та сюрпризи. Не варто починати нові проекти, краще завершити всі розпочаті справи, не відкладаючи їх в довгий ящик.

читайте такожПовний місяць і місячне затемнення в листопаді 2021: яку небезпеку таїть в собі цей день

Місячний гороскоп на тиждень 15-21 листопада 2021: Стрілець

Не найпростіший тиждень для Стрільців. Ваша близька людина може розкритися з іншого несподіваного боку, і ви сприймете це як зраду. Однак не приймайте поспішних рішень, керуйтеся фактами. Ймовірні несподівані грошові надходження. Будьте уважні до здоров'я, можливе загострення хронічних недуг.

Місячний гороскоп на тиждень 15-21 листопада 2021: Козеріг

На цьому тижні ваша фантазія і кмітливість працюють на максимумі. Ваші несподівані ідеї мають всі шанси втілитися в життя. Записуйте їх, щоб потім проаналізувати. З дітьми буде досить клопітно, проте вони будуть вашим приводом для гордості. На вихідних можна займатися будинком.

Місячний гороскоп на тиждень 15-21 листопада 2021: Водолій

У цей період Водолії зможуть зачарувати оточуючих своєю чарівністю і шармом. Вам буде легко підтримувати спілкування і переконувати людей. 21 листопада зірки обіцяють доленосну зустріч. А ось сімейним Водоліям потрібно приготуватися до складнощів в особистому житті.

Місячний гороскоп на тиждень 15-21 листопада 2021: Риби

На цьому тижні фінансові питання найбільше турбуватимуть Риб. Ймовірно, ви задумаєтеся про планування бюджету, щоб уникнути непотрібних витрат. Ви зрозумієте, що гроші йдуть на речі, без яких можна обійтися. Не виключені конфлікти зі своєю другою половинкою - ваші погляди різняться. Сприятливий період для занять спортом.

Рекомендуємо почитати:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти