Фінансовий гороскоп на тиждень 16-22 серпня: кредити, вдалі покупки або несподіваний подарунок

16 серпня 2021, 09:15
7576
Гороскоп Главреда розповість кому варто приготуватися до незапланованих витрат, а хто може розраховувати на матеріальний бонус
Фінансовий гороскоп на тиждень
Фінансовий гороскоп на тиждень 16-22 серпня / kazlenta.kz

Венера в Терезах благоволить усіляким задоволенням. На цьому тижні можна себе побалувати довгоочікуваною покупкою. Середина тижня буде продуктивною для багатьох знаків Зодіаку, свіжі ідеї допоможуть збільшити заробіток. У п'ятницю не варто приймати важливих рішень.

Про те, кому на цьому тижні пощастить в любовних справах, читайте в нашому матеріалі: Любовний гороскоп на тиждень 16-22 серпня: розчарування, сюрпризи або пропозицію руки і серця.

Фінансовий гороскоп для Овнів на тиждень

З понеділка по четвер необхідні фінанси будуть в руках у інших людей. Вам необхідно залучити людей в своє життя і тоді ваше матеріальне благополуччя значно покращиться. Це можуть бути як і партнери по бізнесу, так і замовники і клієнти. У п'ятницю можлива пропозиція, яка принесе додатковий заробіток.

Фінансовий гороскоп для Тільців на тиждень

Вкладати гроші в банк або вигідно вкласти їх в якусь справу сприятливо в понеділок і вівторок. Друга половина тижня принесе витрати, які будуть пов'язані з вашим родом діяльності. Корисними можуть стати покупки, пов'язані з турботою про здоров'я: абонемент в спортзал або повне обстеження у лікаря.

Фінансовий гороскоп для Близнюків на тиждень

На цьому тижні витрати Близнюків в основному будуть пов'язані з сім'єю. Розваги та відпочинок забирає левову частку бюджету, як і витрати на дітей. У середині тижня бюджетом потрібно розпорядитися раціонально. Будуть сприятливі звернення в банк і вигідні інвестиції.

Фінансовий гороскоп для Раків на тиждень

Матеріальні питання хвилюють Раків на цьому тижні найбільше. Можливо цей період промотивує вас знайти додаткові джерела доходу, щоб поліпшити фінансовий добробут. У п'ятницю можливі розбіжності з людьми з приводу фінансів. Повний місяць в неділю може загострити ситуацію з чужими грошима.

Фінансовий гороскоп для Левів на тиждень

На початку тижня Леви можуть не думати про своє фінансове становище. Проте вже в середу-четвер ситуація з фінансовими потоками зміниться в кращу сторону. Ви знайдете шляхи, як можна заробляти більше. Також успішними будуть переговори з партнерами. У п'ятницю варто очікувати інформації, яка може виявитися вельми корисною. Можливі поломки цінної техніки.

Фінансовий гороскоп для Дів на тиждень

У фінансовому плані дів чекає легкий тиждень. У середині тижня з'являться термінові справи, вирішення яких принесе додатковий прибуток. В цілому сприятливий період, коли ви не будете замислюватися про бюджет і розраховувати кожні витрати. Грошей вистачить на забезпечення всіх потреб.

читайте такожГороскоп на серпень-2021 для всіх знаків від Влада Росса: Діву чекає космос, а Скорпіона-випробування

Фінансовий гороскоп для Терезів на тиждень

Ваги зосередяться на задоволеннях. Відпочинок і незабутні враження на цьому тижні в пріоритеті у представників знака повітря. Частина бюджету піде на новий одяг і послуги перукаря. Однак ці вкладення себе виправдають.

Фінансовий гороскоп для Скорпіонів на тиждень

Можливе отримання додаткового матеріального бонусу. Однак, для цього варто притримати язика і не особливо поширюватися про ваші плани. У цей період зірки піднесуть приємний подарунок або цікаву знахідку. У понеділок-вівторок покупки будуть вдалими, як і всі фінансові операції.

Фінансовий гороскоп для Стрільців на тиждень

Колективна робота принесе Стрільцям відчутний матеріальний результат. Вигоду принесе мережевий маркетинг або колективні закупівлі. Найкраще справи ладитимуться в середу і четвер. Розтрати цього тижня пов'язані з груповими заходами.

Фінансовий гороскоп на тиждень
Фінансовий гороскоп на тиждень 16-22 серпня / mamaplus.md

Фінансовий гороскоп для Козерогів на тиждень

На цьому тижні Козерогам потрібно очікувати неприємних звісток, пов'язаних з чужими грошима. У понеділок можливі труднощі у вирішенні фінансових питаннях, а в п'ятницю несподіваний поворот, який вас не порадує. На вихідних виникнуть складні ситуації з чужими або загальними грошима.

читайте такожПовний місяць у серпні 2021: коли, що можна і не можна робити

Фінансовий гороскоп для Водоліїв на тиждень

Водоліям варто утриматися від дорогих покупок і купувати тільки найнеобхідніше. Пошуки додаткових джерел доходу і вкладення фінансів в комерційні проекти варто відкласти до кращих часів. Можливі несподівані матеріальні бонуси у вигляді подарунка або нарахувань.

Фінансовий гороскоп для Риб на тиждень

У середині тижня для риб успішний час щоб вирішувати питання в банку з кредитами і податками. Це також вдалі дні для інвестицій в стабільні проекти. На вихідних ситуація з фінансами не зміниться.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти