Любовний гороскоп на тиждень 16-22 серпня: розчарування, сюрпризи чи пропозиція руки та серця

16 серпня 2021, 11:30
Хто зі знаків Зодіаку на піку привабливості, а кому варто не докучати другій половинці зайвою увагою - розповість гороскоп Главреда
Любовний гороскоп на тиждень 16-22 серпня
Любовний гороскоп на тиждень 16-22 серпня / wowbiz.ro

На цьому тижні багатьох представників зодіакального кола очікують цікаві нові знайомства. Деякі з них мають всі шанси перерости в міцні відносини. Сприятливий період для побачень і спільної активності для пар.

Про те, як будуть йти справи з фінансами наступного тижня, читайте в нашому матеріалі: Фінансовий гороскоп на тиждень 16-22 серпня: кредити, вдалі покупки або несподіваний подарунок.

Любовний гороскоп на тиждень: Овен

Цей тиждень обіцяє Овнам кілька вдалих моментів. Найсприятливіший час почати романтичні відносини або поговорити по душах зі своїми коханими. Новий роман обіцяє гармонійний розвиток, якщо не зриватися на своєму партнері через дрібниці. Заміжнім Овнам потрібно постаратися урізноманітнити своє дозвілля.

Любовний гороскоп на тиждень: Тілець

Тільців в справах амурних на цьому тижні очікують тільки приємні несподіванки. Слід приготуватися до змін, які вам безсумнівно припадуть до душі. Не варто займатися пошуками другої половинки надто вже активно - спокійний, безтурботний відпочинок збільшить шанси зустріти другу половинку. Роман розвиватиметься стрімко.

Любовний гороскоп на тиждень: Близнюки

Період активних дій і нових знайомств. Вас чекають цікаві зустрічі і захоплюючі бесіди. Завоювати серце представника стихії повітря може людина з оригінальним підходом і ніжною душею. Однак не варто кидатися в любовні авантюри – це не призведе до бажаного результату, а закінчиться розчаруванням.

Любовний гороскоп на тиждень: Рак

Надмірна чутливість Раків на цьому тижні може спровокувати конфліктну ситуацію. Вам буде непросто стримувати свої емоції. З другою половинкою можна обговорити всі питання, які вас турбують. Однак намагайтеся контролювати свої душевні пориви, необережне слово може образити коханих.

читайте такожМісячний календар стрижок на тиждень 16-22 серпня: найкращий день для нової зачіски

Любовний гороскоп на тиждень: Лев

Цього тижня у Львів є всі шанси отримати пропозицію руки і серця. Для пар у відносинах вельми вдалий і наповнений гармонією і взаєморозумінням період. Для самотніх левів це тиждень спілкування і нових захоплень, які проте не переростуть у щось більше.

Любовний гороскоп на тиждень: Діва

Дівам варто очікувати несподіваних сюрпризів від своєї другої половинки. Любовні відносини будуть складатися вдало, якщо ви не будете тягнути ковдру на себе. Якщо ви будете рахуватися з думкою інших, вони охочіше будуть ділитися ним з вами. Шанувальнику, який не викликав в душі вогню потрібно чесно пояснити, чому відносини неможливі.

Любовний гороскоп на тиждень: Терези

Терезам не варто сильно докучати своїй другій половинці, надмірна увага може бути задушливим. Однак це добре протягом дня нагадати про себе грайливою смс або гарячим фото, щоб підігріти уяву і бажання побачити вас. Вихідні сприятливі для спільної активності.

Любовний гороскоп на тиждень: Скорпіон

У цей період Скорпіони всіма силами будуть боротися з рутиною у відносинах, яка може стати руйнівною. Самотні представники стихії води можуть з легкістю вважати перемоги на любовному фронті. Перед вашим природним чарівністю, фліртом і кокетством просто неможливо встояти.

Любовний гороскоп на тиждень: Стрілець

Сприятливий тиждень, щоб проводити час зі своєю другою половинкою. Вилазки на природу або відвідування заходів урізноманітнюють ваше дозвілля і зміцнять відносини. Для тих, хто в пошуках своєї другої половинки настає сприятливий тиждень для нових знайомств. Відносини будуть мати несподівані повороти.

Любовний гороскоп на сьогодні
Любовний гороскоп на тиждень / pinterest.com

Любовний гороскоп на тиждень: Козеріг

Несподівана звістка змусить Козерогів переглянути плани на вихідні і провести їх з ще більшим задоволенням в приємній компанії. Цікаве спілкування і нові знайомства можуть перерости в любовне захоплення, якщо вкладатися у відносини порівну.

читайте такожМісячний гороскоп на тиждень 16-22 серпня: проблеми з близькими або привабливі пропозиції

Любовний гороскоп на тиждень: Водолій

Романтичні знайомства привнесуть у ваше життя нові враження. Ви на піку привабливості для протилежної статі, тому побачення можуть закінчитися любовними авантюрами.

Любовний гороскоп на тиждень: Риби

Для Риб в любовному плані кінець літа буде просто чудовим. Цей період буде простим, тиждень пройде легко. Представники стихії води будуть насолоджуватися спілкуванням з протилежною статтю. Озброївшись оптимізмом, ви зможете з легкістю підкорювати серця.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти