Фінансовий гороскоп на тиждень 18-24 жовтня: несподіване багатство, борги або вигідна пропозиція

18 жовтня 2021, 08:37
18184
Хто зі знаків стане везунчиком тижня - розповість гороскоп Главреда.
Фінансовий гороскоп на 18-24 жовтня 2021
Фінансовий гороскоп на 18-24 жовтня 2021 / ua.depositphotos.com/

На цьому тижні фінансовий добробут деяких знаків Зодіаку може вирішити вдалий збіг обставин. Однак в деяких випадках зайва активність може створити серйозні проблеми і привести до збитків.

Про те, що приготували знакам зодіакального кола фази місячного календаря, і кому варто бути обережними в фазу убуваючого Місяця, читайте в нашому матеріалі: Місячний гороскоп на тиждень 18-24 жовтня: грошова премія, плітки ворогів або доленосний день.

Фінансовий гороскоп на тиждень 18-24 жовтня 2021: Овен

Овнам на цьому тижні нема про що хвилюватися, фінансове становище буде стабільним без різких змін. Однак для того, щоб зберегти такий розклад, не варто починати нові проекти і не прагнути до кар'єрних досягнень. Необхідно зменшити обороти, зайва напористість може тільки нашкодити. Не найкращий час щоб вплутуватися в борги і кредити і займатися інвестиціями.

Фінансовий гороскоп на тиждень 18-24 жовтня 2021: Тілець

Тиждень сприятливий для планування майбутніх ділових проектів і короткострокових цілей. Однак не варто поспішати втілювати їх в життя, потрібно добре продумати кожен крок, який наблизить вас до поставленої мети. Успішними будуть проекти в сфері будівництва, архітектури та нерухомості.

Фінансовий гороскоп на тиждень 18-24 жовтня 2021: Близнюки

Близнюки на цьому тижні - улюбленці фортуни. У вас з'явиться шанс якщо не розбагатіти, то значно зміцнити свій матеріальний добробут. Важливо не випускати з уваги важливі деталі – зараз все працює на вас. У п'ятницю варто стримати активність і завершити всі розпочаті на цьому тижні справи.

Фінансовий гороскоп на тиждень 18-24 жовтня 2021: Рак

Ракам варто утриматися від надмірної активності, як у професійній, так і у фінансовій сфері. Будь-який порух, особливо неправильний, може обернутися серйозними наслідками і збитками. На цьому тижні включіть режим економії і не піддавайтеся швидкоплинним бажанням зробити непотрібну покупку

читайте такожГороскоп на листопад 2021: фінансовий успіх, підступи недругів або подвійний роман.

Фінансовий гороскоп на тиждень 18-24 жовтня 2021: Лев

Левам цього тижня посміхнеться надзвичайна удача. Ви можете значно підвищити свій соціальний статус і домогтися багато чого. Зірки обіцяють можливість серйозного збагачення. Ваша ділова активність в цей період окупиться сторицею. Можете сміливо звертатися до начальства з проханням підвищення зарплати або премії. Інвестиції також принесуть дохід.

Фінансовий гороскоп на тиждень 18-24 жовтня 2021: Діва

Грошове везіння невідступно слідує по п'ятах за Дівами. Ви можете просунутися по кар'єрних сходах або збільшити свої доходи, самі того не чекаючи. Опинитися в потрібний час в потрібному місці – це безумовно про вас. Вдалий збіг обставин допоможе вам досягти успіху. Сприятливий тиждень для інвестицій - в майбутньому вони будуть приносити хороший прибуток.

Фінансовий гороскоп на тиждень 18-24 жовтня 2021: Терези

Терези можуть розраховувати на успішну у фінансовому плані тиждень. Однак нічого так просто не припливе до вас в руки. Для того, щоб отримати від життя блага, необхідно наполегливо і невпинно попрацювати. Результат перевершить всі очікування. Зірки радять закінчити всі розпочаті справи до п'ятниці.

Фінансовий гороскоп на тиждень 18-24 жовтня 2021: Скорпіон

Скорпіони в пошуку роботи можуть отримати привабливу пропозицію про співпрацю. Не варто списувати її з рахунків, нехай спочатку справи будуть просуватися повільно, незабаром ви зможете насолодитися плодами своєї праці і зміцнити фінансове становище. Розгляньте цю можливість.

читайте такожАстролог розповіла, чим небезпечний повний місяць 20 жовтня

Фінансовий гороскоп на тиждень 18-24 жовтня 2021: Стрілець

Для Стрільців настає час активних дій. Ваш труд зараз принесе хороші результати, які будуть працювати на вас в майбутньому. Наполеглива робота зараз закладе міцну основу, на якій буде будуватися матеріальне благополуччя. Розгляньте всі цікаві пропозиції на цьому тижні.

Фінансовий гороскоп на тиждень 18-24 жовтня 2021: Козеріг

Не найкращий тиждень для Козерогів, щоб робити активні дії в професійній сфері. Для більшості представників знака краще зменшити обороти і не прагнути стрибнути вище голови. Однак для Козерогів, народжених в перших числах січня, може посміхнутися удача в фінансових питаннях. Будьте уважні до будь-якої дрібниці і тоді не пропустите свій шанс.

Фінансовий гороскоп на тиждень 18-24 жовтня 2021: Водолій

Водоліям варто максимально сконцентруватися на одному завданні і довести цю справу до кінця. Розпорошуючись по дрібницях можна випустити з уваги шанс серйозно зміцнити своє матеріальне і соціальне становище. Беріться тільки за важливі проекти і зможете зловити удачу за хвіст.

Фінансовий гороскоп на тиждень 18-24 жовтня 2021: Риби

Фінансове становище Риб на цьому тижні буде радувати стабільністю. Однак не поспішайте з інвестиціями і вже тим більше не займайте грошей. Будь-які нові починання варто відкласти на більш сприятливий час, зірки радять почекати. Займайтеся вирішенням поточних питань.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти