Місячний гороскоп на тиждень 18-24 жовтня: грошова премія, плітки ворогів або доленосний день

18 жовтня 2021, 12:46
Для кого зі знаків 18 жовтня стане щасливим днем - розповість гороскоп Главреда.
Місячний гороскоп на 18-24 жовтня 2021
Місячний гороскоп на 18-24 жовтня 2021 / ua.depositphotos.com/

У період зростаючого Місяця 18-19 жовтня краще довести до кінця розпочаті справи і не планувати нічого нового і важливого. В повний місяць прислухайтеся до своєї інтуїції не приймайте поспішних рішень. З 21 по 24 жовтня - убуваючий місяць. Настав час пожинати плоди в тому, що стосується кар'єри. Якщо ви добре попрацювали За останній час, чекайте нагороди. Якщо ж не дуже - осуду.

Про те, кому варто побоюватися ревнощів партнера, а хто буде в центрі уваги, читайте в нашому матеріалі: Любовний гороскоп на тиждень 18-24 жовтня: щасливий шлюб, розставання або любов всього життя.

Місячний гороскоп на тиждень 18-24 жовтня 2021: Овен

Овни зможуть впоратися з проблемами, які деякий час не давали вам спокою. Однак потрібно приймати зважені рішення і все ретельно обмірковувати, щоб уникнути прикрих помилок. Думка родичів може виявитися конструктивною. Суботу, 23 жовтня зірки радять провести в домашній обстановці.

Місячний гороскоп на тиждень 18-24 жовтня 2021: Тілець

Прекрасний період складається в житті Тільців. Гарний час, як для любові, так і для романтичних захоплень. Ви на піку привабливості. У професійній сфері ви зможете по максимуму продемонструвати свої навички і проявити себе. Ваші ініціатива і завзятість будуть винагороджені.

Місячний гороскоп на тиждень 18-24 жовтня 2021: Близнюки

Як би не було складно, Близнюкам необхідно встояти перед спокусами. Обмеження будуть даватися нелегко, проте це позитивним чином позначаться на стані здоров'я. Будьте уважні до свого здоров'я, не пропустіть симптоми хвороби. Ближче до кінця тижня вас чекає сюрприз, який припаде до душі.

Місячний гороскоп на тиждень 18-24 жовтня 2021: Рак

У цей період Ракам не варто направляти свої зусилля на вирішення складних завдань і питань. Імовірність помилок і невдач досить велика, тому найкраще зосередиться на простих поточних справах, а в ідеалі провести тиждень безтурботно розважаючись, розвантаживши голову від повсякденних проблем. Сміливо приймайте цікаві запрошення - вас чекають тільки позитивні емоції.

читайте такожФінансовий гороскоп на тиждень 18-24 жовтня: несподіване багатство, борги або вигідна пропозиція

Місячний гороскоп на тиждень 18-24 жовтня 2021: Лев

Цього тижня увага Левів більшою мірою належатиме вирішенню домашніх питань. Можливо, ви відчуєте бажання облаштувати свої побут і привнести більше затишку в будинок. Спілкування з родичами і дітьми буде гармонійним, можна підіймати будь-які теми і обговорювати наболілі питання. Вихідні проведіть на свіжому повітрі, зміна обстановки піде вам на користь.

Місячний гороскоп на тиждень 18-24 жовтня 2021: Діва

Дівам краще не випробовувати долю і утриматися від вирішення будь-яких фінансових питань. Тиждень вкрай несприятливий для цього, можливі великі збитки. У відносинах з коханими є якась напруженість і не все йде гладко. Щоб уникнути конфліктів, необхідно поговорити з партнером начистоту.

Місячний гороскоп на тиждень 18-24 жовтня 2021: Терези

Терези зможуть зайнятися справою, яка приносить не тільки задоволення, але і хороший дохід. На цьому тижні зірки радять приділяти більше часу спілкуванню з дітьми. Проводьте з молодшими час, проте намагайтеся не надто повчати. У відносинах з партнером ви можете відчути, як міцніє ваш зв'язок.

Місячний гороскоп на тиждень 18-24 жовтня 2021: Скорпіон

Зараз не найкращий час вдаватися до мрій, видершись на рожеву хмару. Час спуститися на землю і озирнутися навколо. І колеги - в зоні пильної уваги. Один з них може почати розпускати чутки у вас за спиною і будувати підступні плани. Потрібно знайти кривдника і серйозно з ними поговорити.

читайте такожГороскоп на листопад 2021: фінансовий успіх, підступи недругів або подвійний роман

Місячний гороскоп на тиждень 18-24 жовтня 2021: Стрілець

Цього тижня Стрільців охопить метушня. Однак варто не варто піддаватися цьому хаосу і чітко розставити пріоритети, розпланувавши ваші подальші кроки. Це допоможе довести розпочату справу до кінця. Уникайте конфліктних ситуацій і вже тим більше не провокуйте їх. Зберігайте нейтралітет.

Місячний гороскоп на тиждень 18-24 жовтня 2021: Козеріг

Працю Козерогів оцінять по достоїнству. Імовірна грошова премія або винагорода. Не варто відразу спускати всі гроші на вітер, розплануйте покупки. Можна почати збирати гроші на відпочинок за кордоном. У будь-якому випадку, розпорядіться фінансами раціонально, і це окупиться.

Місячний гороскоп на тиждень 18-24 жовтня 2021: Водолій

На початку тижня Водолії будуть зайняті благоустроєм будинку. Доброю ідеєю буде затіяти прибирання і навести порядок в кожній шафці, викидаючи непотрібний мотлох або жертвуючи на благодійність речі в хорошому стані. Утримайтеся від тривалих поїздок, вони не принесуть користі.

Місячний гороскоп на тиждень 18-24 жовтня 2021: Риби

Вас можуть частіше звичайного долати сумніви і тривоги. Не варто приймати поспішних рішень і якщо не знаєте як вчинити не соромтеся запитати знаючих. 18 і 19 жовтня можуть стати доленосними днями. Постарайтеся в ці дні перевершити самих себе.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти