Фінансовий гороскоп на тиждень 21 -27 лютого: Ракам - неймовірна удача, Козерогам - успіх, Рибам - великий куш

21 лютого 2022, 09:12
Кому зі знаків варто задуматися про страхування майна - розповість гороскоп Главреда.
Фінансовий гороскоп на тиждень
Фінансовий гороскоп на тиждень / depositphotos.com/

Фінансовий гороскоп на тиждень розповість, у кого зі знаків підвищуються шанси виграти в лотерею, а кому варто уникати перевірок вищестоящих органів.

Місячний календар на березень 2022 розповість, в які дні варто проявити максимальну обережність, а коли відкривається вікно неймовірних можливостей.

Фінансовий гороскоп на тиждень - Овен

На цьому тижні обов'язків у Овнів додасться і це відіб'ється на доході в позитивну сторону. Не виключено просування по кар'єрних сходах. Однак тим, у кого власну справу потрібно "залягти на дно" і стримати активність. Ініціатива може тільки нашкодити. Дивіться в обидва, конкуренти не дрімають.

Фінансовий гороскоп на тиждень - Тілець

У цьому періоді Тільцям, які замислюються про зміну роботи, можна вирішуватися на конкретні дії. Розгляньте більш вигідні пропозиції з високим окладом і кращими умовами роботи. Інвестиції можуть окупитися вже незабаром і почнуть приносити додатковий дохід.

читайте такожГороскоп на завтра, 22 лютого 2022: Тільцям - таємні знаки, Дівам - удача

Фінансовий гороскоп на тиждень - Близнюки

Напружений тиждень чекає Близнюків. Не виключено, що вам доведеться почути претензії клієнтів або партнерів. Можливо, з перевіркою нагрянуть вищі органи. У цьому періоді необхідно обчислити свої слабкі місця і зміцнити позиції. Переговори пройдуть успішно, зірки обіцяють знайомства з впливовими людьми, які можуть вплинути на розвиток вашої кар'єри.

Фінансовий гороскоп на тиждень - Рак

Раки на цьому тижні можуть зловити удачу за хвіст, якщо будуть прислухатися до свого внутрішнього голосу. Щасливий випадок допоможе знайти джерело доходу або поправити фінансове становище. Можна сміливо заводити розмову з начальством про підвищення по службі. Ракам, народженим в червні, можна інвестувати гроші в проект.

читайте такожДзеркальна дата 22.02.2022: що робити в цей день, щоб залучити удачу і як загадати бажання

Фінансовий гороскоп на тиждень - Лев

Левам в цьому періоді не варто проявляти зайвої активності. Стримайте амбіції і не розкидайтеся обіцянками, якщо ви не зможете їх стримати, може постраждати ваша репутація. Витівки конкурентів можуть завдати шкоди вашому майну.

Фінансовий гороскоп на тиждень - Діва

Удача явно не нас стороні Дів на цьому тижні. Всі фінансові питання варто відкласти на більш сприятливий період. Однак цей час ви можете використовувати для налагодження ділових контактів, проведення переговорів і співбесід. Успішний тиждень чекає дів, пов'язаних з креативними професіями і новими технологіями.

читайте такожМісячний календар стрижок на березень 2022: фартові дні для нової зачіски і фарбування

Фінансовий гороскоп на тиждень - Терези

Удача в професійній діяльності посміхнеться Терезам, робота яких пов'язана з промовою: викладачі, журналісти, письменники, політики. Великих доходів очікувати не варто, проте цей період дає можливість зміцнити свої позиції і авторитет серед колег. Іншим слід проявити обережність, не виключені інтриги колег і невдоволення ділових партнерів.

Фінансовий гороскоп на тиждень - Скорпіон

Представникам знака стихії води зірки обіцяють успіх у великих угодах. Ті, хто в пошуку роботи можуть відхопити гарне містечко з відмінними умовами праці. Наважуючись на інвестиції, слід довіритися своєму внутрішньому чуттю, не особливо довіряючи сторонній думці.

читайте такожНеймовірна грошова удача і благополуччя: 4 знака стануть улюбленцями фортуни в рік Тигра

Фінансовий гороскоп на тиждень - Стрілець

Стрільцям зараз потрібно задуматися про страхування майна, шкода, яка може бути йому завдана, виявиться непоправною. Викладацька діяльність і публічні виступи принесуть удачу. Можна заручитися підтримкою впливових людей.

Фінансовий гороскоп на тиждень - Козеріг

На цьому тижні Козероги знаходяться під заступництвом фортуни. Рішучі і активні дії допоможуть досягти максимальних результатів. Перед вами відкриваються великі можливості для кар'єрного росту і поліпшення матеріального добробуту. Не виключено, поява спонсорів, які зіграють роль у вашому просуванні по кар'єрних сходах.

Фінансовий гороскоп на тиждень - Водолій

Водоліям потрібно потурбуватися про зміцнення своїх професійних позицій і авторитету серед колег. Це допоможе в подальшому для встановлення корисних ділових зв'язків і зміцнення матеріального становища. Несподівані візити контролюючих органів можуть зашкодити бізнесу, потрібно навести порядок у документації.

Фінансовий гороскоп на тиждень - Риби

Тим, хто займається інвестиціями можна вкладати в нові прибуткові проекти, які почнуть приносити прибуток. Можна спробувати свою удачу в лотереї - є шанс зірвати великий куш! Гарний час для вирішення матеріальних проблем, проте варто утриматися від необов'язкових витрат. Режим економії допоможе зберегти грошики.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти