Місячний календар на березень 2022: кращі і найнебезпечніші дні місяця

10 лютого 2022, 11:47оновлено 18 лютого 2022, 15:47
Який день в березні найнебезпечніший і що потрібно робити, щоб не накликати біду - розповість Главред.
Місячний календар 2022
Місячний календар на березень 2022-небезпечні дні / depositphotos.com/

Місячний календар на березень 2022 розповість, в які дні найкраще планувати нові починання, важливі події і зміни, а в яку добу найкраще мінімізувати активність і бути гранично уважними, щоб уникнути неприємних ситуацій.

Про те, як фази Місяця можуть вплинути на благополуччя і достаток, читайте в матеріалі: Місячний гороскоп на тиждень 14-20 лютого: Близнюкам – незаплановані витрати, Скорпіонам – борги, Стрільцям - удача.

Фази Місяця в березні 2022

  • Молодик - 2 березня о 19:35.
  • Повня - 18 березня о 09:17.
  • Зростаючий Місяць - з 3 по 17 березня 2022.
  • Спадний Місяць - 1 березня і з 19 по 31 березня 2022.

Сприятливі дні в березні 2022

У фазах місячного циклу є дні, які наповнені позитивною енергетикою. На цю добу можна планувати важливі заходи, зустрічі, побачення і втілювати задумане. Зміни будуть тільки на краще, а нові починання і проекти увінчаються успіхом. Сприятливі дні в березні 2022: 3, 7, 8, 9, 11, 16, 23, 24.

Астрологи виділяють три дні місячного календаря, які володіють потужною енергетикою. Вона допоможе вирішити складні питання в будь-якій сфері життя і якщо докласти всіх зусиль можна досягти бажаного.

читайте такожМісячний посівний календар на березень 2022: кращі дні для роботи в городі і саду

8 березня - вівторок - 7 місячний день - Місяць у Тільці - життєва енергія зростає, можна приступати до втілення нових проектів, підписувати важливі документи і укладати угоди. Місяць у Тільці - це про фінансову стабільність. У цей день можна шукати додаткові джерела доходу і вирішувати питання з грошима.

23 березня – середа – 21 місячний день – Місяць у Стрільці - у цей день будуть легко вирішуватися бюрократичні питання і будь-які проблеми правового характеру. Сприятливі відрядження і поїздки, вони принесуть масу вражень і корисних знайомств. На убуваючий Місяць добре позбавлятися від шкідливих звичок і зміцнювати відносини з партнером.

читайте такожГороскоп на березень 2022 для всіх знаків зодіаку: Близнюкам – легкі гроші, Дівам – інтриги, Стрільцям - заздрість

24 березня – четвер - 22 місячний день - Місяць у Стрільці - у цей день варто проявляти максимальну активність і ініціативу. Тільки в цьому випадку можна зловити удачу за хвіст і досягти задуманого, енергія небесного світила буде вам допомагати. Благі справи в цей день повернуться сторицею. У справах любовних варто покластися на підказки інтуїції, вона підкаже правильне рішення.

Несприятливі дні в березні 2022

У дні низької негативної енергії емоційний фон нестабільний, тому краще звести спілкування з оточуючими до мінімуму, щоб уникнути як конфліктних ситуацій, так і маніпуляцій і людей з недобрими намірами. Найбільш несприятливими днями в березні будуть: 1, 2, 4, 18, 19, 27, 31 числа.

читайте такожДень весняного рівнодення 2022: дата, традиції і заборони дня

31 березня – четвер - 30 місячний день - Місяць в Овні - цикл місячного календаря підходить до завершення і тому багато хто може відчувати хвилювання і тривогу на рівному місці. Сатанинський день, в якому все таємне і потайне виходить назовні. Місячна енергія сьогоднішнього дня може штовхати на необдумані вчинки. Цей день варто провести в спокої, по можливості обмеживши спілкування, підвищується ризик крадіжок і шахрайства.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти