Місячний гороскоп на тиждень 14-20 лютого: Близнюкам – незаплановані витрати, Скорпіонам – борги, Стрільцям - удача

14 лютого 2022, 09:24оновлено 16 лютого 2022, 15:07
Кому зі знаків можна побалувати себе покупками, а кому не варто брати і давати в борг - розповість гороскоп Главреда.
Місячний гороскоп на тиждень
Місячний гороскоп на тиждень / depositphotos.com/

14-15 лютого - фаза зростаючого Місяця, сприятливий час для вирішення грошових питань, пошуку роботи і покупок. В повню 16 лютого варто звести будь-яку активність і спілкування до мінімуму і побоюватися обману. 17-20 лютого Місяць убуває і підвищується витривалість і продуктивність роботи. Ви можете зробити багато, але свої плани варто тримати в секреті.

Про те, яким знакам зодіаку варто налагодити відносини з грошима, а у кого вийде непогано заробити на наступному тижні, читайте в матеріалі: Фінансовий гороскоп на неделю14 - 20 лютого: Терезам – інтриги колег, Рибам - великий куш.

Місячний гороскоп на тиждень - Овен

Відповідальність і уважність – саме ті якості, які приведуть Овнів до успіху і допоможуть зміцнити матеріальне становище. Відносини з керівництвом вас порадують, проте не варто перегинати палицю. Реально оцінюйте свої можливості і не звалюйте на плечі непосильний тягар відповідальності.

Місячний гороскоп на тиждень - Тілець

Вільних Тільців на цьому тижні чекає любов і романтика. Цікаві знайомства і побачення подарують масу вражень. У професійній діяльності все гладко і без серйозних потрясінь, займайтеся поточними справами і тими, які відкладали в довгий ящик. Доведіть їх до кінця і на вихідних вирушайте за покупками, вони будуть вдалими.

читайте такожГороскоп на завтра, 17 лютого 2022: Левам – дохід, Терезам - удача, Водоліям - кардинальні зміни

Місячний гороскоп на тиждень - Близнюки

З самого початку тижня Близнюкам належить розбиратися в питаннях кредитування, спадщини, боргів. І краще ці проблеми вирішити в першій половині тижня, тому що друга може принести значні труднощі, які можуть спричинити незаплановані витрати.

Місячний гороскоп на тиждень - Рак

На цьому тижні Ракам більше уваги потрібно звертати на духовну сторону життя. Додатковий заробіток може принести улюблене хобі або незвичайне заняття. Допоможе зміцнити матеріальне становище і робота з іноземцями.

читайте такожДата 20.02.2022 - магія дня, що потрібно робити, щоб не накликати біду

Місячний гороскоп на тиждень - Лев

На цьому тижні фінансове становище Левів залежатиме від того, наскільки наполегливо вони долають труднощі і вирішують виникаючі проблеми. Може вирішитися старе питання щодо аліментів, страховок, кредитів або податків. У цей період не варто брати і давати в борг і пов'язувати себе новими кредитами.

Місячний гороскоп на тиждень - Діва

Не найкращий тиждень для вирішення грошових питань. Мова про заробіток не йде, розташування планет підштовхує до витрат. Перша половина тижня буде сприятливою для покупок, проте в другій від великих придбань краще відмовитися. Поїздки ближче до кінця тижня можуть додати клопоту і принести додаткові витрати.

читайте такожНесподіваний прибуток і удача в грошах: кому зі знаків пощастить в кінці лютого

Місячний гороскоп на тиждень - Терези

У житті Терезів на цьому тижні не обійдеться без несподіванок. І для більшості вони стануть неприємними. У важкі хвилини потрібно пам'ятати, що ви можете звернутися за підтримкою до сім'ї і близьким людям. Будьте уважні до свого здоров'я, варто налагодити раціон харчування.

Місячний гороскоп на тиждень - Скорпіон

У вашому особистому житті запанує спокій і гармонія. Взаєморозуміння з коханою людиною тільки ще більше зміцнить ваш союз. Ваш партнер може порадувати приємними сюрпризами. А старі борги можуть нагадати про себе великими відсотками.

читайте такожГороскоп на березень 2022 для всіх знаків зодіаку: Близнюкам – легкі гроші, Дівам – інтриги, Стрільцям - заздрість

Місячний гороскоп на тиждень - Стрілець

Вдалий тиждень для Стрільців. Всі ваші починання в будь-яких сферах життя увінчаються успіхом. Важливо визначити першорядні речі і на них зосередити всю свою увагу. Зірки благоволять накопиченню, в цей період ви зможете поповнити свою "подушку безпеки".

Місячний гороскоп на тиждень - Козеріг

На цьому тижні Козерогам випадає шанс продемонструвати свої кращі сторони і професійні навички. Не варто упускати цю можливість, вона може привести до підвищення авторитету, нової посади і збільшення доходу. Щоб бюджет був "непробивним" стримайте витрати на господарські дрібниці і купуйте тільки найнеобхідніші продукти. Ваш настрій мінливий і від цього можуть страждати близькі люди, тримайте емоції під контролем.

читайте такожЛюбовний гороскоп на тиждень 14-20 лютого: Дівам - любов на все життя, Рибам - впливовий кавалер

Місячний гороскоп на тиждень - Водолій

Скажений робочий ритм, в якому ви перебували довгий час може позначитися на стані вашої нервової системи. Варто задуматися про перезавантаження і якісному відпочинку, щоб уникнути вигорання. Ідеальний варіант - час проведений за містом. Намагайтеся не давати обіцянок, пізніше їх буде складно стримати.

Місячний гороскоп на тиждень - Риби

У цей період Рибам потрібно не тільки запланувати великі витрати, а й джерела заробітку, які дозволять купити бажані речі. Не давайте попереднім успіхам закрутити вашу голову, стійте на землі обома ногами і реально оцінюйте ситуацію. Сприятливий період для нових знайомств, побачень, зачаття і народження дітей.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти