Фінансовий гороскоп на тиждень 22-28 листопада: Близнюкам - втрати, Скорпіонам - дивовижне везіння

22 листопада 2021, 09:15
Хто на цьому тижні не втримається від спокуси витратити більше звичайного - розповість гороскоп Главреда
Фінансовий гороскоп на тиждень
Фінансовий гороскоп на тиждень / ua.depositphotos.com/

Венера в Козерозі допомагає зміцнити матеріальне становище представників зодіакального кола. Тиждень буде успішним для вирішення питань у банківських установах, стосовно виплат, кредитів і податків. Багато відчують бажання витрачати на відпочинок і розваги.

Про те, як вплине на благополуччя фаза убуваючого Місяця, читайте в нашому матеріалі: Місячний гороскоп на тиждень 22-28 листопада 2021: Левам - переїзд, Скорпіонам-небезпека.

Фінансовий гороскоп на тиждень - Овен

Ви зможете домогтися успіху там, де потрібно відстоювати свої грошові інтереси. Це може бути, як і відсотки по кредиту, так і питання по аліментах і виплатах. На цьому тижні потрібно проявляти максимальну активність і твердо стояти на своєму, не здаючи позицій. Матеріальне становище буде стабільним, без несподіваних грошових надходжень.

Фінансовий гороскоп на тиждень - Тілець

У Тільців легко вирішаться питання, пов'язані з чужими грошима. Мова може йти про аліменти, спадщину або кредити. На цьому тижні доведеться мати справу з документацією і величезною кількістю інформації, не завжди корисною. У неділю будьте гранично уважні навіть до дрібниць, якщо буде щось важливе, ви це не пропустіть.

Фінансовий гороскоп на тиждень - Близнюки

Удача з чужими грошима посміхнеться і Близнюкам. Вирішиться питання по кредитах або податках. Не виключено, що хтось піднесе вам цінний подарунок, наприклад, оплатить відпочинок. У першій половині тижня гроші будуть йти як пісок крізь пальці. Зірки радять остерігатися втрат цінних для вас речей.

Фінансовий гороскоп на тиждень - Рак

Ракам варто передати ініціативу в плануванні бюджету близьким людям, які заслуговують довіри. Венера в Козерозі не сприяє тому, що ви раціонально будете розпоряджатися грошима. Швидше за все, ви будете витрачати на відпочинок і розваги. У середу і четвер ризикуєте витратити більше, тому не варто носити з собою велику суму грошей.

читайте такожГороскоп на 2022 рік для жінок: багатий обранець, фінансова удача або міцний шлюб

Фінансовий гороскоп на тиждень - Лев

Дохід на цьому тижні Левам буде приносити будь-яка робота, включаючи додаткові джерела заробітку і підробітку. Енергійним і активним представника знака посміхнеться фінансова удача. Жінки можуть розраховувати на допомогу впливового шанувальника. На вихідних повноцінно відпочити не вийде. Дрібні справи будуть відволікати вас. Вам захочеться розібратися з бюджетом і розпланувати витрати.

Фінансовий гороскоп на тиждень - Діва

Положення планет віщує, що левову частку статті витрат на цьому тижні складуть витрати на дітей і розваги. У винахідливих і кмітливих представників знака з'явиться можливість на цьому заробити, перетворивши своє хобі в справу, яка буде приносити дохід.

Фінансовий гороскоп на тиждень - Терези

На цьому тижні Терезам необхідно відстоювати свою точку зору, якщо справа стосується фінансових питань. Людина, яку ви надихаєте і підтримуєте, принесе вам дохід. Не звикли просто лежати і дивитися, як грошики течуть до вас в руки. Тоді заробити допоможе порада жінки або людей, які вас люблять.

Фінансовий гороскоп на тиждень - Скорпіон

Вдалий фінансовий період для Скорпіонів. На початку тижня не виключені великі грошові надходження або подарунки. Везіння супроводжує вас і в дрібницях і по-крупному. Однак в неділю азарт може заглушити здоровий глузд і це може обернутися серйозними наслідками.

читайте такожСхідний гороскоп 2022: казкове кохання, фантастична вдача і фінансовий успіх в рік Тигра

Фінансовий гороскоп на тиждень - Стрілець

Фінансове становище Стрільців на цьому тижні буде стабільним і порадує приємними моментами. Покупки будуть вигідними і корисними, ви раціонально розраховуєте бюджет і контролюєте свої витрати. На вихідних ви із задоволенням витратите гроші на подарунки дітям і близьким людям.

Фінансовий гороскоп на тиждень - Козеріг

Венера міцно оселилася у вашому знаку, і не покине його до весни. У цей період ви зможете зміцнити матеріальне становище і поправити фінансові справи. Ви раціонально розпоряджаєтеся грошима і уникаєте необов'язкових витрат. Таке стабільне становище може зростити почуття ліні і небажання докладати зусиль, щоб примножити свої капітали. Якщо вийде перебороти цей недолік, ваші доходи можуть зрости.

Фінансовий гороскоп на тиждень - Водолій

На цьому тижні Водоліям не варто розповідати про додаткові джерела доходу оточуючим і тоді вони почнуть приносити прибуток. Не виключено, що ви зможете знайти цінну річ, а якщо дуже пощастить, то і велику суму грошей. На вихідних прийшов час роздавати борги.

Фінансовий гороскоп на тиждень - Риби

Колективна і громадська робота на цьому тижні допоможе збільшити ваш заробіток. Якщо заробити не вийде, можливо, ви отримаєте приємний подарунок. Можливо, вам надійде пропозиція участі в проекті, який вимагає фінансових вкладень. Перш ніж прийняти рішення, потрібно зважити всі за і проти.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти