Фінансовий гороскоп на тиждень 3-9 січня: Левам – обман, Скорпіонам - ризик, Стрільцям - вдала знахідка

3 січня 2022, 08:43оновлено 3 лютого 2022, 19:05
Кому зі знаків можна брати кредит, а кому пошукати додаткові джерела заробітку - розповість гороскоп Главреда.
Фінансовий гороскоп 2022
Фінансовий гороскоп на тиждень / depositphotos.com/

Фінансовий гороскоп на тиждень розповість, кому зі знаків належить вирішувати питання з чужими грошима, а кому посміхнеться несподіване везіння.

Гороскоп Таро на 2022 рік розповість до чого готуватися знакам Зодіаку в наступаючому році: кому буде супроводжувати успіх, а кому – боротися з труднощами.

Фінансовий гороскоп на тиждень - Овен

На цьому тижні Овнам варто утриматися від вкладень в нові проекти і починати справи, від яких ви очікуєте прибутку. Обставини змінюються зі швидкістю світла, і поки чіткої картини не вимальовується, почекайте. Не поспішайте здійснювати великі покупки, особливо статусних речей, є ризик купити те, що незабаром перестане приносити задоволення. На вихідних не варто піддаватися азарту і вплутуватися в авантюри.

Фінансовий гороскоп на тиждень - Тілець

Напруженою буде ситуація з чужими грошима, особливо тими, які пов'язані із спільним майном, кредитами або орендою. Можливі грошові суперечки і навіть розрив фінансових домовленостей. Вдалий час для інвестицій і оренди. У неділю може виникнути плутанина в грошових питаннях, які зв'язні із зарубіжними країнами.

читайте такожКупівля нерухомості, здійснення бажань або успіх у всьому: знаки, яким надзвичайно пощастить в січні 2022

Фінансовий гороскоп на тиждень - Близнюки

У фокусі уваги Близнюків на цьому тижні питання, пов'язані з чужими грошима. Можуть виникнути проблеми з кредитами або загальними фінансами. У понеділок не давайте і не беріть в борг і нічого не орендуйте, в майбутньому це загрожує обернутися проблемами. Не варто вкладати гроші і домовлятися про спільне ведення бізнесу. У неділю ви зможете побачити шляхи виходу з ситуації з чужими грошима.

Фінансовий гороскоп на тиждень - Рак

У цьому періоді Ракам не варто покладатися на інших у вирішенні фінансових питань. Вам доведеться займатися грошовими питаннями у вівторок і середу, не виключено отримання важливої інформації, яка зіграє вам на руку. У середу при необхідності можна брати кредит. Тільки варто побороти спокусу витратити всю суму в один момент.

читайте такожКупатимуться в грошах: кому зі знаків Зодіаку пощастить зміцнити фінансове становище в Новий рік 2022

Фінансовий гороскоп на тиждень - Лев

На початку тижня не варто занадто довіряти привабливим перспективам, які відкриваються на роботі. Все не так просто, як може здатися. Підробітки на цьому тижні будуть невигідними - за них заплатять не відразу. У четвер можна розраховувати на везіння з чужими грошима – несподіваний подарунок або солідні бонуси. У п'ятницю будьте обережні оформляючи кредит або щось орендуючи, підвищується ймовірність обману. У неділю події вкажуть на проблемне з точки зору грошей місце в роботі.

Фінансовий гороскоп на тиждень - Діва

Цей тиждень - не найкращий час для фінансового ризику будь-якого роду, великих придбань і вкладень. Матеріальне становище буде стабільним, коштів вистачить на всі необхідні покупки і розваги. На вихідних загостриться ситуація, пов'язана з чужими грошима. Не дозволяйте втягувати себе в ризикові фінансові авантюри. На вихідних можна зайнятися пошуком додаткового заробітку. Зверніть увагу на своє хобі, можливо, воно може стати джерелом доходу.

читайте такожГороскоп на 2022 рік: від китайського до фінансового – яким знакам пощастить найбільше в Новий рік 2022

Фінансовий гороскоп на тиждень - Терези

Розташування планет несприятливе для здійснення фінансових операцій для Терезів. Не варто давати і брати гроші в борг, здійснювати великі придбання і вкладати кошти у благоустрій будинку. У понеділок вас може порадувати несподівана знахідка – в будинок може повернутися втрачена річ. На вихідних прояснитися ситуація з бюджетом, ви чітко побачите що потрібно підправити.

Фінансовий гороскоп на тиждень - Скорпіон

На цьому тижні у Скорпіонів розслабитися і скласти руки не вийде. Вам належить включитися в боротьбу, де конкуренція буде неабияка. Не варто йти на ризик у фінансових питаннях, положення Венери не розташовує до швидкого заробітку. Ризик буде виправданий тільки в тому випадку, якщо він прив'язаний до минулого, наприклад до вкладень, які себе окупили.

читайте такожУспіх в грошах, роботі і любові: кому зі знаків очікувати вже в січні

Фінансовий гороскоп на тиждень - Стрілець

У понеділок Стрільці можуть розраховувати на приємні сюрпризи. Можливе повернення старих боргів або вдала знахідка. У середу до вас може повернутися втрачена річ, причому найнесподіванішим шляхом. У неділю ви чітко усвідомлюєте які справи потрібно виконати, щоб зміцнити фінансове становище.

Фінансовий гороскоп на тиждень - Козеріг

Вже в понеділок Козерогів чекають витрати. Ви будете потурати всім своїм примхам, і фінансове становище дозволить побалувати себе таким чином. Однак у вівторок вам вже доведеться включити режим економії, щоб врятувати свій бюджет. В кінці тижня ви можете кардинально переглянути свої погляди на фінанси і витрати, а також зрозуміти, що вас не влаштовує у вашій якості життя.

Фінансовий гороскоп на тиждень - Водолій

У понеділок Водоліїв чекає несподівана знахідка. Можливо вам пощастить повернути вкрадену річ. У четвер зірки на вашому боці - вони обіцяють грошову удачу або цінний подарунок, а фінансові питання будуть вирішуватися на вашу користь. У п'ятницю або пощастить, або заплутаєтеся, втратите, вас обдурять. Тому вірте в чудеса і приймайте подарунки від Всесвіту, але не укладайте угод, не купуйте дорогих речей і стежте за гаманцем.

Фінансовий гороскоп на тиждень - Риби

У будні уникайте фінансових справ з друзями і утримайтеся від благодійності: допомагати грошима нужденним добре, але не зараз. З хорошого може бути те, що вам повернуть борг або "вистрілить" акція, від якої ви чекали доходу раніше, та так і не дочекалися. На вихідних все потрібно робити швидко і рішуче. Події будуть швидко складатися і не давати часу на розгойдування. Добре відстоювати свої грошові інтереси, забирати борги, заробляти на тому, на чому ви колись вже заробили.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти