Гороскоп Таро на 2022 рік: Ракам – втілення задуманого, Левам – життєві уроки, Стрільцям - суперники

27 грудня 2021, 18:07оновлено 3 лютого 2022, 19:08
Хто зможе позбутися старих боргів, а кому готуватися до весілля - розповість гороскоп Главреда.
гороскоп таро
Гороскоп таро на 2022 рік / depositphotos.com/

Гороскоп Таро на 2022 рік розповість, кому зі знаків варто приготуватися до випробувань і кардинальних змін, а кого у всьому буде супроводжувати удача.

Про те, які дні наступаючого року можуть таїти в собі серйозну небезпеку, читайте в нашому матеріалі: Біди, нещастя, непередбачені витрати: названі найнебезпечніші дні 2022 року.

Гороскоп Таро 2022 - Овен

Карта: Суд (перевернута)

У Новому році Овни будуть стояти на порозі кардинальних змін, але так і не зважаться на найважливіший крок. Можливо, ви поки не готові пускати зміни в своє життя, а може є фактори, які стоять у вас на шляху і заважають рухатися вперед. Розклад вказує на те, що не варто доводити свою правоту за всяку ціну, можливо, ви не праві. Варто переглянути свої погляди на життя.

Гороскоп Таро 2022 - Тілець

Карта: Дев'ятка Жезлів (перевернута)

У 2022 році Тільцям варто приготуватися до того, що про себе можуть нагадати не найприємніші люди або ситуації з минулого. Такий поворот подій може неабияк потріпати нерви, однак якщо ви будете зберігати самовладання, вийде здобути перемогу.

читайте такожГороскоп Таро на тиждень 27 грудня - 2 січня 2022: Левам – важливі рішення, Ракам - гроші, Козерогам - розчарування

Гороскоп Таро 2022 - Близнюки

Карта: Трійка Жезлів

Трійка Жезлів в розкладі обіцяє хороші часи. Близнюкам можна розраховувати на успіх у професійній діяльності. Щоб досягти бажаного, доведеться потрудитися. Однак потім, можна насолоджуватися плодами у вигляді нової посади або поліпшення фінансового становища.

Гороскоп Таро 2022 - Рак

Карта: Король кубків

Дуже вдала карта, яка обіцяє Ракам втілення задуманого. Фортуна на вашому боці. У важливих питаннях керуйтеся логікою, а не серцем. Не приймайте рішень на емоціях. Не виключена поява цікавого і розумного чоловіка, який зіграє важливу роль у вашому житті.

читайте такожКитайський гороскоп 2022: надзвичайна удача, виконання бажань, щастя в любові і грошах в рік Тигра

Гороскоп Таро 2022 - Лев

Карта: Імператор (перевернута)

Перевернутий Імператор свідчить про те, що в 2022 році впертість або емоційна незрілість Левів може привести до сумних наслідків. Розпочату справу ви кинете на півдорозі. Левам належить вивчити кілька серйозних життєвих уроків і вести себе більш зріло.

Гороскоп Таро 2022 - Діва

Карта: Королева пентаклей

Королева пентаклей посилить практичність і без того педантичного знака і це дозволить Дівам не випускати з уваги жодну дрібницю, витягуючи з усього максимальну користь. Плідний рік для представників земного знака, коли часу на відпочинок практично не буде. Однак карта говорить про те, що ваші старання щедро окупляться.

читайте такожУдача в грошах і виконання бажань: хто зі знаків - головний везунчик в Новий рік 2022

Гороскоп Таро 2022 - Терези

Карта: Вежа

2022 рік для Терезів буде переломним. Можливо, ви поміняєте роботу або розірвете відносини, які перестали приносити радість. Ваша нервова система в наступаючому році буде працювати на знос, побережіть себе від зайвих стресів. Не виключено внутрішнє відкриття, яке змусити поглянути на життя по-іншому.

Гороскоп Таро 2022 - Скорпіон

Карта: Місяць (перевернута)

Якщо минулий рік був для вас періодом застою, то 2022 обіцяє бути активним і динамічним. Ви зможете домогтися успіхів, якщо не дозволите ліні перемогти вас. Удача посміхнеться представникам знака творчих професій. Саме час шукати свої приховані таланти.

читайте такожГороскоп на січень 2022 для всіх знаків Зодіаку: Левам – грошова удача, Скорпіонам – обман, Водоліям - щастя

Гороскоп Таро 2022 - Стрілець

Карта: шістка Жезлів (перевернута)

Ця карта свідчить про те, що Стрільцям доведеться поборотися з суперниками за бажану посаду. Але не факт, що вона дістанеться саме вам, вислизнувши в останню хвилину. У відносинах варто остерігатися виникнення любовного трикутника.

Гороскоп Таро 2022 - Козеріг

Карта: Король Жезлів

Король Жезлів говорить про те, що удача може посміхнутися тим Козерогам, які не звикли сподіватися на подачки долі, а докладати всіх зусиль для досягнення бажаного. Такий підхід до справи буде неодмінно винагороджений. Також карта може свідчити про швидке весілля або отримання спадщини.

Гороскоп Таро 2022 - Водолій

Карта: Туз кубків

Туз кубків уособлює силу і могутність. Наступаючий 2022 рік буде для Водоліїв надзвичайно успішним у всіх життєвих сферах. У вас вийти досягти бажаного, проте не варто звеличувати себе вище інших і отримувати своє грубістю і силою.

Гороскоп Таро 2022 - Риби

Карта: Відлюдник

У 202 році Рибам вдасться звільнитися від вантажу старих боргів і зобов'язань. Вам належить довгий шлях до себе і своїх бажань, і з цієї подорожі ви вийдете абсолютно іншою людиною. Не виключено, що у вашому житті з'явиться вчитель і наставник, цінні поради якого допоможуть краще зрозуміти себе. Частіше довіряйте своєму внутрішньому голосу, він дає правильні підказки.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти