Фінансовий гороскоп на тиждень 4-10 жовтня: багатство, престижна робота або конфлікти з начальством

4 жовтня 2021, 16:04
Кому зірки на цьому тижні обіцяють успіх у справах і творчості - розповість гороскоп Главреда
Фінансовий гороскоп на тиждень
Фінансовий гороскоп на тиждень / ua.depositphotos.com/

Тиждень, коли працездатність і ділова активність будуть щедро винагороджені. У деяких представників зодіакального кола є реальна можливість збагатитися, якщо вжити рішучих заходів.

Про те, кому наступного тижня вдасться зустріти свою другу половинку, читайте в нашому матеріалі: Любовний гороскоп на тиждень 4-10 жовтня: пропозиція руки і серця і романтичні пригоди.

Фінансовий гороскоп на тиждень 4-10 жовтня 2021: Овен

Неспокійний у фінансовому плані тиждень для Овнів. Можливі підступи конкурентів або недругів, а також конфлікти з начальством. Для того, щоб зберегти матеріальну стабільність в цей період найкраще стримати ділову активність і не проводити важливі зустрічі і переговори. Якщо цього не вдається уникнути делегуйте ведення переговорів жінкам, вони можуть згладити гострі кути.

Фінансовий гороскоп на тиждень 4-10 жовтня: Тілець

Тільцям цього тижня зірки рекомендують не поспішати. Поспішність у справах і прийнятті рішень може привести до прикрих помилок і прорахунків. Для того, щоб їх виправити знадобиться час. Не варто міняти місце роботи, знайти іншу буде непросто.

Фінансовий гороскоп на тиждень 4-10 жовтня: Близнюки

Вдалий фінансовий період для Близнюків. На цьому тижні ваші сміливі ідеї і нестандартний підхід до вирішення проблем увінчаються успіхом. Ймовірно, що ви зможете заручитися підтримкою впливових людей. Ініціативність і сміливість у прийнятті рішень може значно підвищити ваш матеріальний добробут.

Фінансовий гороскоп на тиждень 4-10 жовтня: Рак

Ракам найкраще залягти на дно і не проявляти ділової активності. Уникайте розбіжностей з керівництвом і не намагайтеся конкурувати з ким би то не було. Це загрожує як і проблемами в колективі, так і втратою премії або місця роботи. Спокійний трудовий тиждень, розберіться з покладами документів, а ще краще самоосвітою.

читайте такожГороскоп на жовтень-2021: на Стрільця чекає смуга везіння, а Козерога – нескінченна боротьба

Фінансовий гороскоп на тиждень 4-10 жовтня: Лев

Левам випадає рідкісний шанс продемонструвати всі свої професійні навички і проявити себе з максимальною ефективністю. З'явиться можливість добре заробити. Тим, хто в пошуку роботи може пощастить знайти вакансію своєї мрії і успішно піти співбесіду. Період з середи по п'ятницю буде особливо успішним для представників знака. Однак якщо ви народилися в період з 28 по 30 липня і 6-7 серпня – вам не варто починати свою справу.

Фінансовий гороскоп на тиждень 4-10 жовтня: Діва

Спокійний тиждень для Дів. Штормити не буде, але і запаморочливих злетів очікувати не варто. Найкраще рішення цього періоду - зайнятися виконанням поточних справ. Тиждень передбачуваний і все йде за планом. Ваш зоряний час ще попереду.

Фінансовий гороскоп на тиждень 4-10 жовтня: Терези

Ініціативність і активність принесе велику удачу представникам знака чоловічої статі. Саме на цьому тижні з'являється можливість досягти тих вершин, про які ви мріяли і поліпшити своє матеріальне становище. Зірки обіцяють удачу в кар'єрі і бізнесі. Можливо, вам вдасться отримати сприяння органів влади або впливових партнерів.

Фінансовий гороскоп на тиждень 4-10 жовтня: Скорпіон

Допомога з боку допоможе отримати Скорпіонам чималу матеріальну допомогу. Це може бути як і рекомендації ваших знайомих на престижну роботу, так і сприяння близьких вам людей в знайомстві з впливовими статусними людьми. Можливо, хтось підкаже вам ідею, яка допоможе істотно поліпшити фінансове становище.

читайте такожМісячний гороскоп на тиждень 4-10 жовтня: обман близької людини або фінансове благополуччя

Фінансовий гороскоп на тиждень 4-10 жовтня: Стрілець

Для Стрільців відкриваються дороги, які можуть привести їх до багатства. Будь то престижне робоче місце або небувалий успіх у власній справі. Уважно розглядайте всі пропозиції і не втрачайте своєї вигоди. Ініціативність і активність для вас – кредо наступного тижня.

Фінансовий гороскоп на тиждень 4-10 жовтня: Козеріг

Непростий тиждень, який може принести не найприємніші події. Потрібно бути до них готовими і тоді можна домогтися максимальних результатів. Це можуть бути як і несподівані перевірки представників органів влади або підступи конкурентів. Зберігайте тверезий розум і не піддавайтеся емоціям – тоді ви вийдете переможцем. В іншому випадку, все може обернутися великими фінансовими втратами.

Фінансовий гороскоп на тиждень 4-10 жовтня: Водолій

На цьому тижні Водоліям надається шанс не тільки поліпшити свій матеріальний добробут, а й підвищити свій соціальний статус. Потрібно тільки проявити активність в ділових питаннях. Особливо це стосується представників знака, народжених 25-27 січня і 2-4 лютого.

Фінансовий гороскоп на тиждень 4-10 жовтня: Риби

Про фінансове благополуччя на цьому тижні Рибам можна не турбуватися. Все стабільно і без серйозних потрясінь. Зайняті в сфері творчої діяльності Риби можуть досягти визнання і популярності. Особливо ті, хто народився 11-15 березня.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти