Фінансовий гороскоп на тиждень 6-12 грудня: Тільцям - обман, Дівам - дивовижне везіння

6 грудня 2021, 11:04
Для кого зі знаків Зодіаку тиждень може обернутися неприємною ситуацією, яка стане життєвим уроком - розповість гороскоп Главреда.
Фінансовий гороскоп на тиждень
Фінансовий гороскоп на тиждень / depositphotos.com

У першій половині тижня багато знаків ризикують стати жертвою шахраїв, які спритно закидають наживки у вигляді привабливих пропозицій швидкого заробітку. Не варто піддаватися спокусі, зірки рекомендують відкласти вирішення серйозних грошових питань на наступний тиждень.

Про те, в який день фази Місяця підвищується ймовірність крадіжок і пограбувань, читайте в нашому матеріалі: Місячний календар на грудень 2021: знаки долі, великі втрати і найнебезпечніший день.

Фінансовий гороскоп на тиждень - Овен

У понеділок фінансова удача буде на вашому боці. В зможете піти на ризик, і він себе виправдає. Вже у вівторок і середу ситуація кардинально змінюється - тримайтеся подалі від грошей, інакше можна наламати дров і опинитися в збитку. У четвер варто очікувати великих оборотів грошей у вашій професійній діяльності. Не виключено, що ви отримаєте велику суму на фінансування нового проекту. Він буде стресовим, але досить прибутковим.

Фінансовий гороскоп на тиждень - Тілець

Тельцям на цьому тижні доведеться не раз зіткнутися з обманом, стосовно чужих або спільних грошей. Варто остерігатися пропозицій, які несуть очевидну вигоду і швидкий заробіток. У вівторок варто утриматися від підписання будь-яких фінансових документів і не довіряти інформації. На вихідних потрібно реально оцінити ситуацію і не будувати ілюзій. Це допоможе зберегти цілісність бюджету і запобігти непотрібним витратам.

Фінансовий гороскоп на тиждень - Близнюки

На початку тижня необхідно скласти план і поставити перед собою цілі, щоб чітко розуміти, в якому напрямку рухатися. Вже в четвер положення планет зміниться і настане тримісячний період, який може посилити грошові потоки. Настають зміни і в ваших відносинах з фінансовими структурами. Можливо ви досягнете рефінансування заборгованості, отримаєте страхові виплати або оформите іпотеку.

Фінансовий гороскоп на тиждень - Рак

У першій половині періоду Ракам варто поберегти свої грошики. Зараз не найкращий час замислюватися про інвестиції, особливо якщо вам обіцяють участь в новаторському проекті, який принесе прибуток. Можна напоротися на шахраїв і втратити свої заощадження. Вдалими грошові вкладення стануть на вихідних. Тоді ж зростає ймовірність отримати цінний подарунок або чужі гроші в дар.

читайте такожНеймовірна удача в грошах і фінансовий успіх: кому зі знаків крупно пощастить до кінця грудня

Фінансовий гороскоп на тиждень - Лев

На цьому тижні Левам належить розбиратися в плутанині, яка виникає в справах із спільними грошима. Варто почекати з об'єднанням спільних капіталів або зі спільними покупками. Обман може чекати вас у вівторок, суботу та неділю. У ці дні необхідно звести фінансову активність до мінімуму. З четверга починається період, коли будуть можливі великі заробітки, як і для співробітників, так і для власників бізнесу.

Фінансовий гороскоп на тиждень - Діва

Початок тижня сприятливий для раціонального планування. Ви зможете зміцнити своє матеріальне становище якщо ваші плани будуть гнучкими, так як ситуація з грошима найближчим часом може кардинально змінюватися і не один раз. З четверга починається період, коли Дівам може посміхнутися надзвичайне везіння – великий виграш в лотерею. Зірки попереджають проявити обережність в біржових операціях, якщо у вас недостатньо досвіду, ви можете опинитися в збитку.

Фінансовий гороскоп на тиждень - Терези

Ініціативність, сміливість і здатність йти на ризик допоможе зміцнити ваше матеріальне становище в понеділок. Але у вівторок і середу ті ж якості можуть зіграти з вами злий жарт і позбавити накопичень. Не варто в ці дні купувати велику техніку або авто. З четверга в Терезах прокинеться бажання до облаштування будинку. Почніть з малого, не варто відразу планувати ремонт з розмахом. Також варто відкласти на більш сприятливий період покупку житла або іпотеку.

Фінансовий гороскоп на тиждень - Скорпіон

Скорпіонам на цьому тижні необхідно берегти себе від спокус і солодких ілюзій. Не варто піддаватися красивим словами і обіцянкам швидкого заробітку, в фінансових питаннях зберігайте раціональне мислення. Будьте гранично уважними на вихідних, через велику кількість нової та корисної інформації може виникнути плутанина, яка призведе до обману або збитків. Відмовтеся від будь-яких фінансових операцій.

читайте такожГороскоп на 2022 рік для жінок: багатий обранець, фінансова удача або міцний шлюб

Фінансовий гороскоп на тиждень - Стрілець

На початку тижня можливі невеликі грошові надходження від звичних занять. У середу не беріться за вирішення фінансових питань. Четвер відкриває нові можливості. З початком нового тримісячного періоду зірки надають шанс значно примножити свої доходи. Однак на удачу і везіння розраховувати не варто – тільки на власні сили і професіоналізм. Не виключено, що цей період може принести і величезні збитки, особливо якщо ви не розрахуєте власних сил і візьметеся за справу, в якій некомпетентні.

Фінансовий гороскоп на тиждень - Козеріг

На початку тижня Козерогам не варто економити на зовнішності і здоров'я, а ось вже в середу варто затягнути пояс і відмовитися від дорогих покупок і грошових вкладень. Розраховувати на дивовижне везіння можна в першій половині дня в четвер. На вихідних намагайтеся не витрачати гроші під впливом імпульсу, є висока ймовірність, що ці покупки незабаром вас розчарують.

Фінансовий гороскоп на тиждень - Водолій

На початку тижня підвищується ризик бути обдуреними. У вівторок може статися плутанина, і ви витратите більше, ніж планували. У п'ятницю вам може посміхнутися удача і пощастити в дрібницях. У вихідні неприємні ситуації можуть спровокувати збитки і це стане хорошим життєвим уроком.

Фінансовий гороскоп на тиждень - Риби

На цьому тижні Риби схильні ставитися до грошей більш легковажно. Ваш бюджет може не витримати такого ставлення, особливо якщо на вашому шляху зустрінуться "доброзичливці" з пропозиціями вигідного заробітку. Відкладіть всі серйозні фінансові питання на більш сприятливий період.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти