Фінансовий гороскоп на тиждень 7-13 лютого: Левам - інтриги недругів, Дівам - великий куш, Рибам - крадіжка

7 лютого 2022, 08:41
Кому зі знаків варто побоюватися шахрайства колег, а кому розраховувати на неймовірну удачу - розповість гороскоп Главреда.
Фінансовий гороскоп на тиждень
Фінансовий гороскоп на тиждень / depositphotos.com/

Фінансовий гороскоп на тиждень розповість, кому зі знаків Зодіаку варто побоюватися крадіжок і шахрайства, кому пощастить зміцнити матеріальне становище, а кому необхідно котролювати витрати та уникани імпульсивних покупок.

Про те, коли найкраще записуватися на стрижку, читайте в нашому матеріалі: Місячний календар стрижок на лютий 2022: найвдаліші дні для нової зачіски і фарбування.

Фінансовий гороскоп на тиждень - Овен

На цьому тижні Овнам слід зменшити обороти і не дуже проявляти ділову активність. Займіть позицію спостерігача, щоб не упустити важливі дрібниці. Вам краще варто зайнятися звичною роботою, цей період не підходить для нових починань - вони приречені на провал. Сконцентруйте увагу на обов'язках, які ви відкладали в довгий ящик.

Фінансовий гороскоп на тиждень - Тілець

Тільцям цього тижня посміхається фортуна. Їх можна назвати везунчиками тижня. Зростають шанси зірвати великий куш або непогано заробити. Тим, хто в пошуках роботи можна розраховувати на вигідні пропозиції. Ви зможете знайти роботу мрії, яка задовольняє всі запити. Хороший період для вкладення коштів в нерухомість.

читайте такожПро що може говорити номер квартири - нумерологія

Фінансовий гороскоп на тиждень - Близнюки

Вдалий тиждень у фінансовому плані і для Близнюків. Вам випаде можливість знайти вкрадену або втрачену річ або вирішити проблему, яка довгий час не давала спокою. У цій справі не обійдеться без допомоги друзів або колег. Успішними будуть і відрядження, ви зможете завести корисні ділові знайомства.

Фінансовий гороскоп на тиждень - Рак

Цей період буде не найуспішнішим в грошовому плані. Вам найкраще зараз знизити активність і "не висовуватися". Будь-які затії, які стосуються фінансів або кар'єрного зростання можуть обернутися серйозними проблемами, ви зазнаєте фіаско, витративши на спроби немислиму кількість енергії. Утримайтеся від боротьби з конкурентами - удача не на вашому боці.

читайте такожГроші ллються рікою: знаки, яких в рік Тигра не торкнуться фінансові труднощі

Фінансовий гороскоп на тиждень - Лев

Леви на цьому тижні повинні дивитися в обидва. Ваші конкуренти і недруги не дрімають і їх інтриги можуть вдарити по вашій репутації. Не піддавайтеся на провокації і будьте холоднокровними в спілкуванні з недоброзичливцями. Не виключені фінансові втрати: штраф або незаплановані витрати, які спричинять державні органи.

Фінансовий гороскоп на тиждень - Діва

У цей період Діви повинні проявити максимальну активність і продемонструвати свої кращі професійні навички. Цілеспрямованість та ініціативність допоможе відкрити двері неймовірним можливостям кар'єрного росту та підвищення добробуту. Не виключено отримання великого прибутку. Щоб не зазнати збитків, утримайтеся від інвестування на цьому тижні.

читайте такожДивовижні можливості, кар'єрне зростання і успіх у всьому: хто зі знаків стане улюбленцями долі в кінці зими

Фінансовий гороскоп на тиждень - Терези

Терезам у другий тиждень лютого не варто проявляти фінансової активності, вона може тільки нашкодити бюджету. Серйозні збитки може принести інвестування в бізнес. Не варто позичати грошей і брати в борг. Контролюйте витрати, імпульсивні покупки вам зараз абсолютно ні до чого.

Фінансовий гороскоп на тиждень - Скорпіон

На цьому тижні Скорпіони можуть ризикувати і відхопити солідний куш. Однак діяти потрібно швидко і прорахувавши всі за і проти. Доля може звести вас з впливовими людьми, які можуть стати вашими діловими партнерами або спонсорами. Зараз найсприятливіший час для покупки автомобіля.

читайте такожЗбудуться всі мрії і навіть більше: кому зі знаків Зодіаку неймовірно пощастить вже в лютому

Фінансовий гороскоп на тиждень - Стрілець

У цьому періоді на роботі може виявитися неприємні факти крадіжки. Ви зможете вичислити схеми колег-шахраїв, які приносили збитки компанії. У вашій голові як бджоли рояться ідеї збільшення заробітку, який принесе солідний прибуток. Не виключено, що вам вдасться знайти джерело додаткового доходу.

Фінансовий гороскоп на тиждень - Козеріг

Козероги зможуть насолоджуватися фінансовим успіхом на цьому тижні. Немає нічого такого, чого б не було під силу представникам земного знака. Кар'єрне зростання, підвищення зарплати - все цілком реально в цей період. Щасливий випадок може принести солідні гроші і примножити капітали. Вищі сили вам допомагають.

Фінансовий гороскоп на тиждень - Водолій

У цьому періоді Водоліям не варто вирішуватися на кардинальні зміни місця роботи і великі фінансові вкладення. Це може закінчитися серйозними проблемами і збитками. Не варто також брати в борг і зв'язуватися з кредитними організаціями. Не квапте події і звертайте більше уваги на виконання поточних обов'язків.

Фінансовий гороскоп на тиждень - Риби

Хороший період для ділового спілкування. Ви зможете залучити нових ділових партнерів або покупців. На цьому тижні можна змінювати роботу і розглядати пропозиції. У справі пошуку роботи вам може прийти допомога від друзів і рідних. Уважно стежте за грошима, підвищується ймовірність крадіжок і втрат майна.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти