Місячний календар стрижок на лютий 2022: вдалі дні для нової зачіски і фарбування

1 лютого 2022, 12:27оновлено 10 лютого 2022, 10:45
Найнебезпечніші і фартові дні для стрижки та фарбування.
Місячний календар стрижок 2022
Місячний календар стрижок на лютий 2022 / depositphotos.com/

Місячний календар стрижок на лютий 2022 розповість, в які дні можна вирішуватися на кардинальну зміну іміджу, довжини волосся і експериментувати з кольором локонів, а коли похід в перукарню не порадує результатом і може обернутися серйозними проблемами.

Про те, в який день останнього зимового місяця варто обмежити контакти з оточуючими і не виходити з дому, читайте в матеріалі: Місячний календар на лютий 2022: найкращі і небезпечні дні місяця.

Фази Місяця в лютому 2022

Вважається, що відправлятися за новою зачіскою в перукарню найкраще в період зростаючого Місяця. Ця фаза сприяє швидкому зростанню локонів і зміцнює волосяну цибулину. У спадну фазу небесного світила можна підстригтися тим, хто хоче зберегти форму зачіски надовго. Особливо це актуально для власниць короткого волосся.

відео дня
  • Молодик - 1 лютого 07:49 за Києвом.
  • Повня - 16 лютого 18:57 за Києвом.
  • Спадний Місяць - 17-28 лютого.
  • Зростаючий Місяць - 2-15 лютого.

читайте такожПовня в лютому 2022: що не можна робити, щоб не накликати біду

Сприятливі дні для стрижки в лютому 2022

Стрижка в правильну фазу місячного календаря і вдалий день наповнить локони життєвою силою і здоров'ям і може сприятливо відобразитися на кожній сфері життя, привносячи благополуччя, достаток і приємні зміни в справах любовних. Кращі дні для стрижки в лютому 2022: 7, 8, 9, 10, 14, 15, 16, 21, 26.

  • 7 лютого 2022 - найбільш сприятливий день для стрижки та фарбування. Зміна зачіски в цей день допоможе залучити в життя нові знайомства і поліпшить відносини з оточуючими. Можна експериментувати з довжиною волосся і міняти стиль зачіски, а можна просто підстригти кінчики і чубок – в першу місячну фазу волосся порадує швидким зростанням.
  • 14 лютого 2022 - стрижка і фарбування в цей день не тільки порадують результатом, але і залучать в життя удачу і везіння. Можна зважитися на колір, про який довго думали або спробувати нову укладку. Від хімічної завивки в цей день краще відмовитися.

читайте такожМісячний календар на березень 2022: кращі і найнебезпечніші дні місяця

Несприятливі дні для стрижки в лютому 2022

У лютому є кілька днів, коли стрижка і фарбування волосся можуть завдати не тільки шкоди волоссю, але і підкосити здоров'я і захисні сили організму і накликати біди. Вкрай не рекомендується проводити маніпуляції з волоссям 1 лютого - молодик і 16 лютого – повня. У ці дні життєві сили на мінімумі і вплив небесного світила може мати негативний вплив на все живе.

Варто утриматися від походу до стиліста і 25 лютого. У цей день спадний Місяць знаходиться в Стрільці, який може забезпечити самий непередбачуваний результат. Локони стануть неслухняними, а фарбування довго не протримається – волосся потьмяніють.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти