Фінансовий гороскоп на листопад-2022: що категорично не можна робити, щоб не втратити гроші

29 жовтня 2022, 13:54
Астролог Влад Росс розповів, які дні в листопаді будуть найнебезпечнішими для відкриття нової справи.
Влад Росс, гороскоп
Що не можна робити в листопаді, щоб не втратити гроші / Колаж фото УНІАН

Листопад 2022 року обіцяє бути напруженим. Це торкнеться і грошової сфери. У цьому місяці краще не ризикувати грошима, так як існує загроза серйозних фінансових втрат. Про це в інтерв'ю Главреду розповів відомий астролог Влад Росс.

В цей час краще не давати і не брати в борг гроші, щоб уберегти себе від збиткових угод і банкрутства.

"Фінансові питання краще вирішувати після повного місяця і місячного затемнення, тобто після 8 листопада. Тому що в першій декаді листопада 2022 року Венера буде вкрай невдало розташована, в слабкому становищі", - сказав Влад Росс.

Своєю чергою астролог переконує, що в листопаді бізнесмени зможуть переглянути старі рішення, партнерські взаємини і внести поправки, які допоможуть видати новий результат. Однак в цьому місяці краще не розширювати і не відкривати бізнес, також не набирати нових співробітників.

"Всі нові проекти варто відкласти, тому що ні до чого хорошого це не призведе. Хіба що ви давно виношували якийсь проект або починали його, але відмовилися від нього, то, навпаки, можна до нього повернутися, але після затемнення, у другій половині листопада", - додав астролог.

У листопаді Марс у Близнюках сприятиме роботі з дрібними питаннями та переговорами. В цей час краще щось модернізувати, ніж створювати нове. Це також стосується законів і Верховної Ради.

Найбільш невдалим періодом для нових починань буде 16-23 листопада, коли Марс створить жорсткий аспект до Нептуна. Цей час краще витратити на власний розвиток або запуск рекламної кампанії.

"Зобов'язання і обіцянки в цьому місяці можуть не виконуватися, очікування можуть бути обмануті, партнери можуть підвести, а обставини будуть складатися не так, як хочеться. Тому 16-23 листопада краще не проводити важливих зустрічей і не починати важливих справ. Краще в цей час вичікувати і спостерігати за розвитком подій, не роблячи нічого важливого і кардинального", - додав астролог.

Раніше Влад Росс розповідав, які дні будуть найнебезпечнішими для закоханих, а які виявляться сприятливими для нових знайомств.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал-ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вас також зацікавить:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти