Любовний гороскоп на листопад-2022: найнебезпечніші дні для закоханих і найкращі для нових знайомств

29 жовтня 2022, 12:28
Найбільша небезпека розриву стосунків зберігатиметься у першій половині листопада 2022, прогнозує астролог Влад Росс.
Влад Росс, астролог, любовный гороскоп ноябрь-2022
Любовний гороскоп на листопад-2022 від Влада Росса/ ua.depositphotos.com, Главред

У другій половині листопада-2022 відкриються нові горизонти у коханні та стосунках. А от у першій половині місяця закоханим варто бути обережними, адже цей період буде найнебезпечнішим і для багатьох пар може закінчитися розривом відносин.

Стосунки можуть розірватися у тих пар, у яких вони "віджили своє". Такий прогноз на листопад зробив астролог Влад Росс для сайту Главред.

"Можливі несподівані ситуації і шанси вирішити проблеми у відносинах кардинальним чином, сильні емоційні перевантаження в першій половині місяця і збіг неприємних обставин", – зазначає астролог.

Найкращий час, щоб розібратися у собі

З 25 жовтня до 8 листопада триватиме коридор затемнень. У цей час може відбутися безліч подій, які допоможуть зрозуміти, що вам потрібно від стосунків і для чого ви дані один одному з вашою другою половинкою. У цей час можна розібратися у собі і зрозуміти, чи потрібен вам ваш партнер.

Росс наголосив, що до місячного затемнення краще не вирішувати серйозних питань, не брати шлюби і не заводити нових знайомств.

"Однак після 10 листопада Венера буде вирівнюватися, буде частіше створювати гармонійні аспекти, тому особисте життя може заграти новими фарбами", – каже він.

Найкращий час для відвертих розмов

У другій половині місяця краще відверто говорити зі своєю другою половинкою й обговорювати усі спірні питання.

"16 листопада Венера перейде в знак Стрільця, в якому пробуде до 10 грудня. У цей період багатьох потягне на ідеали, фантазії, багато з них легко буде сплутати з реальністю. Щоб не розчаровуватися, краще виводити партнерів на відверті розмови: так ви побачите, як ви обидва розумієте одну і ту саму ситуацію в ваших відносинах, і розберетеся в важливих для вашої пари речах", – зазначає астролог.

Цей період також буде сприятливим для того, щоб перейти від віртуального спілкування до живого, розпочинати нові відносини.

Астролог зазначає, що у другій половині місяця можливі приємні зустрічі в поїздках, навчальних класах, транспорті. Крім цього, зазначений період підходить для знайомства з іноземцями по інтернету.

Раніше астрологи прогнозували, що чотири представники зодіакального кола знайдуть своє щастя в любові в наступаючому 2023 році. Вони зможуть зустріти людину, з яким захочуть побудувати міцні відносини і пов'язати свою долю.

Нагадаємо, раніше астролог Наталія Власенко назвала області, які найближчим часом опиняться під ракетним вогнем російських окупантів. Зараз російські удари будуть спрямовані на центральні і західні області нашої держави, проте ближче до зими під вогнем опиняться інші регіони.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їхні положення та твердження не можна перевірити чи підтвердити науковими методами. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди справджуються, а збіги можуть бути випадковими.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти