Гороскоп на листопад 2022 для Тельців: що принесе останній місяць осені у коханні, кар'єрі, фінансах

27 жовтня 2022, 05:30оновлено 27 жовтня 2022, 17:25
У листопаді Тельцям доведеться докладати зусиль у фінансовій сфері. Ви не зможете почати нічого нового, поки не завершите старі справи, свідчить гороскоп.
Гороскоп
На Тельців чекає важливий місяць, каже гороскоп / Фото ua.depositphotos.com

Астролог Анжела Перл склала докладний гороскоп на листопад 2022 року для Тельців.

Як розповіла фахівець на своєму YouTube-каналі, останній місяць осені розпочнеться з місячного затемнення 8 листопада в знаку Тельця. Особливо сильно його відчують ті представники знака, які народилися з 4 по 10 травня. У вас можуть різко можуть змінитися плани, причому все зміниться навіть в кращий бік, ніж ви сподівалися. Зміни стосуватимуться роботи, кар'єри, шлюбу, розлучення. Не виключено, що вони відбудуться навіть не у вашому житті, а в житті чоловіка, батька або іншого близького чоловіка.

Тельцям не варто чинити опір змінам, радить астролог. Також Анжела Перл уточнила, що крутий поворот може статися не лише в сам день затемнення 8 листопада, але і через тиждень або кілька місяців.

17 листопада Тельці отримають прибуток. Це можуть бути гроші партнера, гроші від держави, повернення податків, спадщина.

18 листопада можна укладати угоди і підписувати договір.

23 листопада буде вирішуватися дуже важливе і серйозне фінансове питання. Також це вдалий час для зачаття, якщо ви хочете завести дитину. Тельці можуть захотіти змінити свою зовнішність, наприклад, схуднути або зробити операцію. Гарний час для того, щоби позбавлятися від залежностей і шкідливих звичок.

Деякі представники знака відчуватимуть сильні емоції, пов'язані з романтичними стосунками та сексуальним тяжінням. Можливо 23 листопада у вас почнуться нові інтимні стосунки.

читайте такожГороскоп на листопад 2022 для Близнюків: несподівані зміни та великий прорив

Крім того, цього ж дня Юпітер - планета удачі та везіння - розвертається в прямий рух в 11 будинку друзів, мрії та планів на майбутнє. Тельці можуть стати членом якогось співтовариства, клубу за інтересами, з'явиться нове коло спілкування та нові інтереси.

Фінансовий гороскоп для Тельців на листопад 2022

Представникам знака доведеться докладати зусиль у фінансовій сфері. Вам потрібно буде закрити минулі борги, щось добудувати, доробити, продати. Ви не зможете почати нічого нового, поки не завершите старі справи, свідчить гороскоп.

Можна продавати, позбавлятися від чогось, що вам вже не потрібно, наприклад, від нерухомості.

Деякі Тельці звільняться з роботи, зникне якесь джерело доходу. Не варто боятися змін. Замість того, що йде, з'явиться нове починання, робота, бізнес, нові клієнти та новий дохід.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їхні положення та твердження не можна перевірити чи підтвердити науковими методами. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди справджуються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти