Гороскоп на жовтень 2022 для Тельців: зустріч після розлуки та доленосні події

26 вересня 2022, 22:00оновлено 28 вересня 2022, 22:32
У Тельців з'явиться чіткий план, вони почнуть рухатися до мети. Якщо ви чекали на зміну статусу, то нарешті це станеться, свідчить гороскоп.
Гороскоп
На Тельців чекає доленосний місяць, каже гороскоп / Фото pixabay.com, ua.depositphotos.com

Астролог Анжела Перл склала докладний гороскоп на жовтень 2022 року для Тельців. Як розповіла фахівець на своєму Youtube-каналі, в кінці місяця в знаку Тельця відбудеться затемнення, і відчувати його представники знаку будуть вже з 8 жовтня. У житті Тельців відбуватимуться значущі, доленосні події.

2 жовтня Меркурій розвертається в прямомий рух у секторі кохання. Тельців, які були в розлуці, чекає зустріч з коханою людиною. Можливо ви познайомитеся з кимось або ваші стосунки перейдуть на наступний рівень.

З 8 жовтня процеси, пов'язані з закордоном, які раніше були поставлені на паузу, знову активізуються. Закінчиться період очікування. Тельці, які знаходяться в іншій країні, зможуть повернутися додому.

9 жовтня - повня, яка внесе ясність в процеси, пов'язані з роботою та далекими землями. Деяким Тельцям захочеться усамітнення та ізоляції.

Можливо, ви будете перебувати далеко від людей за власним бажанням, але, може, це буде пов'язано з карантином через хворобу.

11 жовтня Тельці займуться домашніми справами, доведеться щось лагодити, ремонтувати, на роботі виникнуть питання з помічниками. Може, ви будете возити до ветеринара свого вихованця. Також не виключено відвідування поліклініки, здача аналізів, візит до стоматолога.

З 23 жовтня у Тельців з'явиться чіткий план, вони почнуть рухатися до мети. Це може бути робота, кар'єра, новий статус. Якщо ви чекали на зміну статусу (нову посаду, наприклад), то нарешті це станеться.

24 жовтня відбудеться романтична зустріч, заручини, знайомство з батьками нареченого або нареченої. Тельці можуть укласти вигідну угоду або взаємовигідне партнерство.

Сонячне затемнення 25 жовтня може принести несподівані зміни у стосунки Тельців. Раптово ви можете розірвати романтичний зв'язок або бізнес-партнерство або, навпаки, ваші стосунки вийдуть на новий рівень. Тельці можуть почати жити разом, отримати пропозицію руки та серця. Сильніше за інших це затемнення відчують Тельці, які народилися з 23 по 26 квітня.

З 30 жовтня Марс, який давав Тельцям енергію, щоби вирішувати фінансові питання, розвертається в зворотний напрямок до 12 січня. Таким чином, фінансова тема стає на паузу на два з половиною місяці, каже гороскоп. Можливо ви берете відпустку, активність знижується, потрібно буде закінчувати якусь роботу, щоб отримати за неї гроші.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їхні положення та твердження не можна перевірити чи підтвердити науковими методами. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди справджуються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти