Гороскоп на вересень 2022 для Тельців: великі витрати, міцна любов і нова робота

30 серпня 2022, 23:05
На початку осені Венера принесе Тельцям відпустку, відпочинок, розваги та задоволення. У деяких представників знака відбудеться романтичне знайомство.
Гороскоп для Тельців
Астролог склала гороскоп для Тельців на перший місяць осені 2022 / Фото pixabay.com

Астролог Анжела Перл склала докладний гороскоп на вересень 2022 року для Тельців. За словами фахівця, перший місяць осені буде дуже неквапливим, оскільки шість планет будуть ретроградними. У вересні не варто починати нові справи. Можливо, навпаки, доведеться закінчити або переробити старі. Крім того, це місяць хороший для того, щоби завершувати проекти, розв‘язувати проблеми і наводити лад.

6 вересня Венера принесе Тельцям відпустку, відпочинок, розваги і задоволення. У деяких представників знака відбудеться романтичне знайомство. Легка закоханість може перерости в сильну любов та довгострокові стосунки. У Тельців, які вже в шлюбі, почуття спалахнуть з новою силою і почнеться другий медовий місяць, розповіла фахівець на своєму Youtube-каналі.

Чекайте на хороші новини від дітей, також з'явиться можливість проявити свої таланти.

10 вересня 2022 - повня у секторі, що відповідає за мрії. Тельці будуть не тільки будувати плани, але і зроблять крок назустріч до своєї мети. Крім того, представники знака отримають результат за виконану роботу. На допомогу прийдуть друзі. Може змінитися коло спілкування.

Робота буде найголовнішою темою, на якій Тельці сфокусуються у вересні. Потрібно буде доробити справи, перепідписати або відновити контракт, переглянути список співробітників. Повернуться старі клієнти. Також потрібно буде займатися домашніми справами, вирішувати побутові питання.

Ретроградний Меркурій - хороший період для того, щоби зайнятися здоров'ям, здати аналізи, пройти обстеження.

З 24 вересня Тельці почнуть почуватися краще. Якщо у вас була стресова ситуація, то вона завершиться.

У Тельців можуть з'явитися нові зобов'язання, нова робота, посада. Можливо вам доведеться подбати про когось.

Астролог зазначила, що з 25 вересня Тельці можуть вже почати помічати початок важливих змін в секторі шлюбу, партнерства і стосунків. Повною мірою події програються в повню 25 жовтня.

З 30 вересня в житті Тельців з'явиться багато дрібних проблем. Можливо це будуть проблеми родичів, але ними все одно доведеться займатися. Потрібно буде витрачати багато енергії та сил на заробляння грошей, очікуються великі витрати. На роботі можливий службовий роман.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти