Росія знову атакує Україну ракетами: астролог назвала області, які опиняться під вогнем

29 жовтня 2022, 01:35
Зараз російські удари будуть спрямовані на центральні і західні області нашої держави, проте ближче до зими під вогнем опиняться інші регіони.
Ракета, астрологи
Астролог назвала області, які опиняться під ракетним вогнем/ УНІАН, pixabay.com

Російські загарбники продовжать обстрілювати територію України, і найближчим часом рано очікувати припинення обстрілів.

Проте якщо зараз фокус російських атак буде спрямований на центральні та західні регіони нашої держави, то ближче до зими страждатимуть від атак інші території. Про це розповіла астролог Наталія Власенко в інтерв'ю УНІАН.

Вона зазначає, що український військовий сектор буде сильним. Проте обстріли з боку окупантів не припиняться.

"У лютому дуже сильним буде військовий сектор захисту, наша армія поліпшить свої позиції, але обстріли можуть бути. Російська армія буде зазнавати труднощів, шукати нові методи у вирішенні військових завдань", – каже астролог.

Власенко пояснила, що зараз під ударом центральні області і Захід України. Але найближчим часом тенденція може змінитися і російські загарбники "переключаться" на інші регіони. Під вогнем окупантів можуть опинитися Сумська, Чернігівська, Донецька і Київська області.

Раніше астролог Ольга Медвецька зазначала, що під час коридору затемнень з 25 жовтня по 8 листопада буде фатальний і переломний період, в ході якого можуть статися всякі неприємні речі (в тому числі ‒ і на фронтах російсько-української війни).

Також астролог Яна Езотеричка прогнозувала, що в останній тиждень жовтня Україну чекають хороші новини та військова допомога, але будуть запеклі бої та серйозні смертоносні втрати. Вона також розповіла, які міста перебувають в небезпеці.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їхні положення та твердження не можна перевірити чи підтвердити науковими методами. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди справджуються, а збіги можуть бути випадковими.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти