"Фатальний період": астролог спрогнозувала, коли РФ може застосувати хімічну зброю

25 жовтня 2022, 13:00оновлено 27 жовтня 2022, 19:42
З 24 по 30 жовтня Марс негативно аспектує Юпітер і планету ілюзій, обману і хімії - Нептун. І це, каже астролог, створить небезпечну ситуацію у війні.
Танк, Астрологія
Астролог спрогнозувала, коли РФ може застосувати хімічну зброю / 93-тя ОМБр Холодний Яр і https://ua.depositphotos.com

Коридор затемнень з 25 жовтня по 8 листопада ‒ буде фатальний і переломний період, в ході якого можуть статися всякі неприємні речі (в тому числі ‒ і на фронтах російсько-української війни). Такий прогноз виклала на свою сторінку в Instagram астролог Ольга Медвецька.

"Те, що це фатальний і переломний період (я про коридор затемнень з 25.10 по 8.11 і дні біля нього) – ясно. Яким він буде? Точно нелегким, але необхідним. [...] До того ж на цьому тижні Марс негативно аспектує планету розширення Юпітер і планету ілюзій, обману і хімії Нептун: це посилення жорстокості на полі бою, а також застосування заборонених видів зброї, хімічної зброї і використання брехні як засобу боротьби (всі чули про "брудну бомбу"? Це - воно). Ще й напружений аспект від Меркурія до Плутона, що дає враження з повітря, можливе руйнування важливих доріг, шляхів", ‒ говорить вона.

Крім того, як вважає Медвецька, на життя України буде вкрай сильно впливати період ретроградного Марса, який триватиме кілька місяців ‒ до 13 січня 2023 року.

"До того ж Марс стає ретроградним 30.10 і буде таким аж до 13.01. А перед тим весь тиждень він буде сповільнюватися і буде відчуття, ніби ви намагаєтеся йти, щось робити, але руки-ноги в киселі і не дають розігнатися. Це ще одна причина, по якій зараз не слід починати щось нове", - підсумувала вона.

Гороскоп для України

Раніше астролог Влад Росс заявляв, що війна з Росією не затягнеться на роки. І Україна повинна буде здобувати перемоги за перемогою. Більш того, Росс вважає, що капітуляція країни-агресора не за горами.

Також, за словами астролога, повернення півострова Крим під контроль України чекати залишилося недовго. За його прогнозом, вже через рік-два на півострові, який в 2014 році анексувала РФ, знову ходитиме гривня.

Інші новини:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їхні положення та твердження не можна перевірити чи підтвердити науковими методами. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди справджуються, а збіги можуть бути випадковими.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти