Фінансовий код за датою народження: як розрахувати, правильно розшифрувати і успішно використовувати

27 липня 2022, 17:56оновлено 11 листопада 2022, 11:20
Нумерологи і езотерики сходяться на думці - "золотий ключик" до секретів матеріального благополуччя прихований в дні, коли ви з'явилися на світ.
Финкод за датою народження
Фінкод за датою народження / ua.depositphotos.com

Фінансовий код зберігає в собі секрет вашої матеріальної удачі. Нумерологи вважають, що це чотиризначне число – персональний ключик до багатства. І такий має абсолютно кожна людина.

Правильне його використання може направити у ваше життя фінансовий потік, і розкриє таємницю того, як керувати ним з найбільшою вигодою для себе. Тут нумерологія переплітається з езотерикою, яка має, крім сухих розрахунків, більш повне трактування фінкоду.

Главред розповість, як розрахувати, трактувати і використовувати загадкову зброю нумерологів проти бідності.

відео дня

Як розрахувати персональний грошовий код?

Шляхом складання, як і все в нумерології. Щоб отримати 4 цифри фінкоду потрібно знати лише повну дату народження.

Наприклад: 29.09.1985

Перше число у фінансовому коді визначається складанням дня народження. Розрахунки проводяться до простого числа: 2+9 = 11 = 1+1 = 2

Друга цифра у фінансовому коді - місяць вашого народження: 0+9 = 9

Третю цифру фінкода можна отримати, підсумувавши рік народження (повинно вийти число від 1 до 9): 1+9+8+5 = 13 = 1+3 = 4

Четверта і остання цифра дорівнює сумі отриманих раніше чисел: 2+9+4 = 15 = 1+5 = 6.

Таким чином виходить чотиризначний фінансовий код: 2946.

Значення цифр у фінкоді

На відміну від числа вашої грошової енергії за датою народження. у фінансовому коді немає поганих або хороших цифр. Проте, їх значення покаже вам, як правильно будувати свої взаємини з фінансами, і яких "грошових" правил дотримуватися.

1 - не варто очікувати дощу з купюр і золотих монет, який буде литися на вас з неба. Великі гроші вам принесе лише старанна праця. Тому, якщо хочете досягти успіху, забудьте про лінь. Але пам'ятайте про відпочинок.

Фінансовий код за датою народження
Як розрахувати свій грошовий код за датою народження / pixabay.com

2 - гроші будуть приходити легко, але легковажно до них ставитися не варто. Не сполохайте свою удачу, інакше ваш грошовий потік не просто тимчасово вичерпається, але пересохне назавжди.

3 - гроші, принаймні, на базові потреби, будуть у вас завжди і за будь-яких обставин. Але, щоб заробити капітал, не забувайте допомагати Всесвіту обдаровувати вас фінансами своєю старанною працею.

4 - мільярдів, вілл, яхт і величезних рахунків у швейцарських банках вам, швидше за все, не заробити. А ось більш "земні" бажання цілком здійсненні. Щастя в дрібницях, а з дрібниць можна скласти щось досить значне.

5 - ваш фінансовий потік буде схожий на американські гірки – грандіозні злети і нищівні падіння. Чи варто цього побоюватися? Аж ніяк ні. Адже таким чином Всесвіт дає вам довічну гарантію того, що після кожного вашого падіння вас неодмінно чекає зліт.

Фінансовий код за датою народження
Як дізнатися свій код багатства / pixabay.com

6 - матеріальне благополуччя в загальноприйнятих уявленнях вам буде цілком доступне. Те, що називають "не гірше інших", а якщо докласти ще трохи зусиль, то буде навіть трішки краще. Так що не варто боятися мріяти по-крупному.

7 - у "басейн для дорослих" вас пустять дуже неохоче, але у вас є всі шанси залучити грошовий потік такої сили, що більше ніхто не відправить вас назад на "мілководдя". З іншого боку, щоб досягти цього, потрібно володіти не тільки працьовитістю, а й неймовірним везінням.

8 - щасливчики з цією цифрою у своєму фінкоді, вважайте, що Всесвіт дав вам карт-бланш на виконання всіх ваших фінансових "хотілок". Будьте котиками, і не пропустіть свій шанс.

9 - все в житті вашому рівномірно, Всесвіт вам і не друг, і не ворог. Тому беріть свою долю у власні руки, якщо хочете досягти чогось більшого. Не варто сидіти в очікуванні дива.

Фінансовий код за датою народження
Як розрахувати грошовий код за датою народження / pixabay.com

Що робити, коли особистий грошовий код розрахований?

Тут з нумерологією починає перетинатися езотерика. Фахівці стверджують, що фінансовий код в руках кожної людини – потужна зброя проти бідності, проте неправильне його використання може призвести до зворотного ефекту.

Тому важливо дотримуватися наступних правил застосування особистого фінансового коду:

  • Використовувати код, як частину особистого пароля, особливо в тих випадках, коли справа стосується фінансових питань.
  • Нікому не розповідати свій грошовий код.
  • Повторювати свій фінкод про себе кожен день, особливо - перед важливими фінансовими операціями.
Фінансовий код за датою народження
Як активувати фінансовий код / pixabay.com

Як використовувати персональний фінансовий код?

Езотерики звертають увагу: грошовий потік за допомогою фінансового коду можна направити в своє життя за допомогою нескладних маніпуляцій. Крім щоденної вимови його, як мантри, слід також вибирати значущі для себе речі, на яких нанесений номер, що частково або повністю повторюють ваш фінкод.

Також можна зробити аксесуар, який буде завжди з вами – браслет, кільце або кулон, на внутрішній частині яких, ближче до тіла і подалі від чужих очей, будуть нанесені цифри вашого грошового коду. В такому випадку вибирайте дорогі і якісні прикраси.

Нанесіть свій фінкод на нерозмінну купюру великого номіналу, яка завжди буде знаходитися у вашому гаманці. Також таку купюру можна використовувати, як оберіг для готівкових заощаджень.

Ідеально, якщо банківський код на такій банкноті повністю або частково повторюватиме ваш фінкод. Вважається, що зустріти таку банкноту - великий успіх. Витрачати її не можна в жодному разі, адже Всесвіт послав вам її для того, щоб ви змогли покращити свій фінансовий стан.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти