Фінансовий успіх та казкове везіння: астролог назвав 4 знаки Зодіаку, яким дуже пощастить у січні

31 грудня 2022, 00:20
У січні на деяких представників зодіакального кола чекає неймовірний фінансовий успіх, удача в усіх починаннях, а також романтичні стосунки.
Фінансовий успіх та казкове везіння: астролог назвав 4 знаки Зодіаку, яким дуже пощастить у січні
Влад Росс назвав головних щасливчиків січня / УНІАН

Відомий астролог Влад Росс склав гороскоп на січень 2023 і назвав головних щасливчиків місяця серед знаків Зодіаку. У список потрапили тільки чотири представники зодіакального кола. Так, щасливчиками січня стануть такі знаки зодіаку: Овен, Терези, Козеріг та Водолій. Про це експерт розповів в інтерв'ю Главреду.

Гороскоп для Овна на січень-2023

За словами астролога, січень 2023 року у Овна буде вдалим періодом, оскільки Юпітер, планета великого щастя, буде рухатися якраз цим знаком. Незважаючи на те, що далеко не все буде йти гладко, січень Овна навряд чи розчарує. Будь-які перешкоди, які будуть зустрічатися на шляху представників цього знака, будуть легко і швидко долатися. Будь-яке питання можна буде вирішити переговорами.

"На роботі в січні Овну слід прислухатися до оточуючих і придивлятися до альтернативного способу ведення справ. Перед представниками цього знака зодіаку відкриються непогані перспективи професійного зростання, що неодмінно позначиться і на фінансовій сфері. Особливо сприятливі 20-і числа місяця. У січні Овну вдасться впроваджувати в своє життя вдалі ідеї, які з часом принесуть непоганий прибуток", - зазначив Росс.

Окрім того, цього місяця на Овна чекає маса корисних знайомств. У першій половині січня йому буде вдаватися згладжувати конфронтацію між колегами, а в другій половині Овну потрібно намагатися утримуватися від висловлювання своєї думки, інакше є ризик опинитися не в тому положенні, в якому б хотілося. Можливі плітки і підступи проти представників цього знака.

У січні, особливо в перший тиждень місяця, у фінансовій сфері життя Овна буде спостерігатися певний занепад. Це буде пов'язано з тим, що Овен дуже імпульсивний у витратах, а новорічні свята стануть приводом для таких. Однак у другій половині місяця ситуація налагодиться, і у Овна з'явиться шанс досягти успіху в грошових справах.

Як зазначив астролог, в особистому житті на Овна чекають зміни. Це може бути рішення про початок спільного життя, подача заяви до РАЦСу або звістка про поповнення в родині. Одиноким представникам знака посміхнеться удача на зустрічах і знайомствах. Січень стане місяцем щасливої взаємності.

Здоров'я не створить Овну особливих проблем у цей період. Можливим є лише погане самопочуття у метеозалежних представників цього знака, але будь-яких серйозних захворювань не передбачається. Хіба що небезпеку можуть становити сезонні інфекції, зокрема, грип. Тому слід бути пильними і не нехтувати профілактичними заходами.

Гороскоп для Терезів на січень-2023

Астролог зауважив, що січень 2023 року для Терезів стане дуже вдалим періодом. Навіть якщо на роботі будуть виникати неприємності, представники знака зможуть легко з ними впоратися завдяки впевненості в собі і підтримці рідних та близьких людей. Життя буде направляти представників знака, щоб вони рухалися найуспішнішим шляхом.

"Венера увійде в п'ятий від Терезів знак – Водолія, що надасть Терезам великі шанси отримати виграш. Однак не потрібно поспішати отримати задоволення по максимуму - його цілком можна розтягнути, зробивши весь січень місяцем задоволення. Враховуючи, що січень - це час різдвяних канікул, більшість Терезів зможуть чудово провести час з родиною. Зустрічі з родичами пройдуть душевно, подарують масу позитивних емоцій", - розповів Росс.

Середина січня-2023 буде для Терезів складним періодом для реалізації планів, особливо біля 15 січня. Зоряна обстановка здатна спровокувати конфлікти, тому Терезам потрібно постаратися ні з ким не сперечатися і контролювати свої емоції.

Як зазначив фахівець, дуже вдалим для Терезів виявиться кінець січня, особливо 29-30 числа. У цей час можна буде легко завоювати прихильність керівництва, просунути свої ідеї і поправити фінансове становище.

"В особистому житті Терезів все теж буде добре. У Терезів, які не перебувають у стосунках, з'явиться герой їхнього роману, якого можна буде зустріти в поїздці, в сусідньому місті або іншій країні. Спеціально шукати зустрічі не варто – на ловця буде і звір бігти. Знайомство може бути абсолютно випадковим. Це якраз той варіант, коли знайомство відбудеться не в Інтернеті, а на вулиці, в барі або ресторані. Не потрібно форсувати події – нехай стосунки розвиваються повільно, і тоді знайомство може перерости в серйозний роман", - зазначив астролог.

Якщо говорити про здоров'я Терезів в січні 2023 року, то можлива підвищена втома, безсоння, мігрень. Потрібно намагатися більше перебувати на свіжому повітрі, дотримуватися режиму дня. В середині місяця не виключені напади меланхолії, необґрунтовані страхи, невпевненість в собі. Але потрібно відганяти всі похмурі думки геть. Відмінний спосіб позбутися від нудьги - спорт і активний відпочинок. Наприкінці місяця можна піти в спортзал і збільшити фізичні навантаження, спробувати нові види спорту, особливо 29-30 січня.

Гороскоп для Козерога на січень-2023

За словами Росса, на Козерога в січні 2023 року чекає вдалий період. Йому доведеться весь місяць працювати, працювати і ще раз працювати. В іншому випадку можливі складні ситуації в сім'ї, які Козеріг буде сприймати дуже болісно. Представникам знака слід відновити роботу над старими проектами та ідеями – вони принесуть удачу в цьому місяці. Але важливо правильно підібрати компаньйонів. Велика ймовірність, що Козеріг у січні буде фінансово успішним завдяки новим дружнім зв'язкам. Завдяки бізнес-плану, складеному в січні, Козеріг може озолотитися, особливо якщо він буде складений поблизу молодика 22 січня.

В роботі у Козерога все буде складатися вдало. У січні-2023 він зможе досягти великих висот. Начальство оцінить працю Козерога і може підвищити на посаді або підняти зарплату. Якщо ж Козеріг сам є керівником, то, найімовірніше, в січні він зможе посилити свою команду за рахунок нововведень і модернізації процесу праці, залучення нових кадрів, спонсорів і фінансової підтримки.

"У другій половині січня працездатність представників знака підвищиться настільки, що вони будуть горіти тією справою, якою зайняті, і з'являться дуже хороші фінансові можливості. У цей період позитивний вплив на результат роботи нададуть знайомства з авторитетними фігурами, які зможуть надати допомогу – і моральну, і матеріальну, і спонсорську", - зауважив Росс.

В особистому житті справи у Козерога в січні будуть складатися не завжди рівно, оскільки він буде запальний, особливо на Новий рік. Піддавшись емоціям, Козеріг може образити кохану людину, наговоривши багато неприємних слів. Поганий настрій може привести до необдуманих вчинків. В ім'я миру в родині Козерогу важливо намагатися вести себе стримано і прислухатися до голосу розуму.

Астролог зауважив, що в кінці місяця у Козерога може статися новий роман, особливо якщо Козеріг самотній. І об'єктом симпатії може стати або колишній друг, або колега. Але Козерогу не варто поспішати переконувати другу половину в серйозності своїх намірів, тому що Венера весь місяць буде у Водолії, що більше сприятиме дружбі, ніж серйозним відносинам.

У січні у Козерога буде нестабільний душевний стан, хандра, депресія, особливо якщо щось не буде виходити. Козерогові важливо намагатися тримати себе в руках, не піддаватися емоціям, якими б сильними вони не були. Цього місяця представникам знака рекомендовані будь-які водні процедури, відвідування басейнів, лазень, саун. Це сприятливо позначиться на загальному стані організму. Наприкінці місяця необхідно провести профілактичні заходи, пов'язані з нирками і сечовидільної системою. Необхідно ретельно стежити за харчуванням, виключити вживання жирних, солоних і гострих страв.

Гороскоп для Водолія на січень-2023

Астролог зазначив, що у січні 2023 року планета щастя, любові й благополуччя Венера увійде в знак Водолія, тому представники знака стануть енергійними, налаштованими на позитивну хвилю. Бажання наблизити щасливі зміни в житті, ймовірно, реалізується цього місяця. Але все ж потрібно запастися терпінням, не варто форсувати події і грати в азартні ігри. Водолію потрібно вчитися ловити вдалі моменти, і тоді він зможе втілити будь-які мрії в січні.

Що стосується кар'єри, у Водолія буде чудовий шанс домогтися величезного успіху. Представники знака стануть більш рішучими, цілеспрямованими і впевненими в собі. Однак не варто проявляти надмірну напористість, особливо в першій декаді місяці. Непохитність може стати причиною серйозних конфліктів. До того ж, у цей період Водолій не завжди буде правильно оцінювати ситуацію, в результаті може здійснювати прикрі помилки. А от у другій декаді січня Водолію потрібно починати штурмувати кар'єрні сходи – він цілком зуміє досягти вражаючих результатів.

В останній тиждень січня у Водолія з'являться можливості зміцнити фінансові позиції, зробити вдалі вкладення, знайти нових партнерів.

Також в січні-2023 у Водолія з'явиться шанс влаштувати особисте життя, досягти повної гармонії у стосунках, створити ідеальну атмосферу в родині. Дуже сприятливий місяць для романтики.

"Зірки повністю на боці Водолія, але не можна розраховувати тільки на космічну обстановку – багато що залежатиме і від самих представників знака. Водолій повинен чітко зрозуміти і визначитися, чого він хоче, підібрати ключ до серця коханої людини – і можна буде насолоджуватися щастям", - підкреслив астролог.

Вільним Водоліям у першій декаді місяця краще зайнятися собою, привести в порядок зовнішній вигляд, а головне – свої думки і почуття. В цей час краще не шукати романтичних зустрічей. А от у другій декаді потрібно шукати їх і діяти. Не потрібно соромитися першим проявляти ініціативу, тому що саме в другій декаді Венера увійде в знак Водолія. Можна забути про умовності і застарілі стереотипи – якщо Водолій відчуває інтерес до людини, він повинен відкрити їй своє серце.

Зі здоров'ям у січні у Водолія не повинно виникнути серйозних проблем. Проте Водолію не можна нехтувати запобіжними заходами і повноцінним відпочинком. Існує небезпека ускладнень, особливо після вірусної інфекції, пов'язаної з легенями та бронхами.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти