Фітнес-тренер розповів, неправильне вживання якого фрукта веде до набору ваги

27 листопада 2021, 04:44
За словами фахівця, не слід зловживати певним фруктів - вельми популярним у дієтологів. Справа в тому, що цей фрукт багатий на жирні кислоти.
Фрукти, лимон
Неправильне вживання авокадо веде до набору ваги / ua.depositphotos.com/

Неправильне вживання авокадо може призвести до набору ваги замість очікуваного схуднення. Про це в коментарі РИА Новости заявив фітнес-тренер і дієтолог Павло Терехов.

"Авокадо - це джерело вітамінів, мікроелементів і ненасичених жирів. Рекомендую вживати з рибою, сиром, зеленню і овочами. Дуже добре підходить для раціону вегетаріанців. Рецепт смачного і ситного сніданку з авокадо: два тости, половина авокадо, 70 грамів червоної риби, 20 грамів м'якого сиру, зелень і овочі", — говорить Терехов.

За словами фахівця,не слід зловживати цим "продуктом". Справа в тому, що авокадо багате жирними кислотами — до 212 кілокалорій в 100 грамах продукту. І замість очікуваного схуднення можна легко набрати вагу. Також авокадо не рекомендується тим, у кого є алергія або індивідуальна непереносимість даного продукту.

відео дня

читайте такожЯк вивести з організму сечову кислоту: ефективні народні засоби і дієта

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що вчені з'ясували, чим саме небезпечно для здоров'я самотність. Всього в дослідження міжнародної групи вчених брали участь 470 тисяч чоловік.

До того медики стверджували, що дозоване вживання спиртних напоїв покращує метаболізм глюкози і жирів, а також знижує рівень інсуліну.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти