Геомагнітна активність зростає: як пережити ці магнитні бурі

26 листопада 2021, 19:55
Прогноз магнітних бур на місяць показує, що магнітні бурі 27 і 28 листопада доставлять чимало неприємностей зі здоров'ям.
Магнітні бурі сьогодні і на 3 дні чого чекати 26, 27 і 28 листопада 2021
Магнітні бурі сьогодні і на 3 дні - чого чекати 26, 27 і 28 листопада 2021 / flickr.com

Магнітні бурі, які є наслідками спалахів на Сонці, у жителів Землі провокують головні болі, запаморочення і проблеми з тиском. Також страждають хворі зі серцево-судинними захворюваннями в анамнезі та власники хронічних захворювань.

Найближча сильна магнітна буря пройде 28 листопада 2021. Але серйозні геомагнітні збурення почнуться напередодні.

Магнітна буря 27 листопада 2021 розіграється лише під вечір: збурення досягнуть чотирьох балів (жовтий рівень небезпеки) близько 21:00 за Києвом. У цей час висока ймовірність погіршення самопочуття у метеозалежних людей: вони можуть скаржитися на головний біль і слабкість. Навіть у здорових людей знизиться працездатність і концентрація уваги.

читайте такожМагнітні бурі в грудні 2021: прогноз найнебезпечніших днівМагнітна буря 28 листопада 2021 найбільшу небезпеку для здоров'я представляє в першій половині дня. Буде складно прокинутися і зосередитися на справах. Можливі запаморочення (навіть у сидячому положенні), прискорене серцебиття і напади тривожності без явної причини для хвилювання.

Вже в понеділок, 29 листопада, геомагнітна обстановка повинна стабілізуватися, а геомагнітний фон в Києві, Дніпрі, Харкові та інших містах України вийти на прийнятний безпечний рівень.

Поки що потрібно постаратися більше відпочивати, не перенапружуватися, пити достатню кількість води і гуляти на свіжому повітрі.

Раніше ми писали про тиск: симптоми, причини та лікування. Гіпертонія зазвичай розвивається протягом декількох років.

Також Главред повідомляв про те, що робити, якщо болить голова при магнітних бурях. Медикаменти при головному болю – не завжди є кращим рішенням.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти