Головоломка на швидкість: лише одиниці знайдуть зірку серед котів за 7 секунд

15 червня 2023, 07:05оновлено 15 червня 2023, 20:04
5895
На малюнку з багатьма котами не так уже й просто помітити одну важливу деталь. Тому впоратися із завданням зможуть не всі.
Головоломка, девушка
Потрібно знайти зірку серед котів за 7 секунд/ Brightside, ua.depositphotos.com

Розгадування головоломок і різноманітних загадок – це приємне заняття для душі, але не тільки. Якщо виконувати такі завдання досить часто, можна непогано "натренувати" свій мозок, покращити свої розумові здібності та загострити уважність до деталей. З часом ви будете здивовані, наскільки гострішим стане ваш розум. Наступна головоломка змусить вас застосувати всю свою уважність, адже потрібно буде знайти зірку серед котів.

Завдання потрібно виконати всього за 7 секунд, що робить його ще складнішим, пише Brightside.

На картинці ми бачимо велику кількість чудернацьких котів, які зібралися великим натовпом. Зображення виглядає ще атмосфернішим, тому що чотирилапі мають різноманітне яскраве забарвлення.

відео дня

Але така яскравість не допомагає вирішувати завдання, а може лише заплутати. Адже десь серед котиків заховалася зірка, і побачити її на такому різнобарвному малюнку досить нелегко.

Любите розгадувати головоломки? Тоді ця загадка вам точно сподобається: Дуже складна літня загадка: потрібно знайти бджолу за 5 секунд

Спробуйте розгадати цю загадку на швидкість. Вам доведеться зосередитися, не відволікатися ні на що і засікти час виконання завдання за допомогою секундоміра.

Якщо вам не вдається знайти зірку серед котів за 7 секунд, не варто засмучуватися, адже загадка не проста. Просто виділіть собі на це більше часу.

Головоломка
Потрібно знайти зірку серед котів за 7 секунд/ Brightside

Якщо вам не вдається виконати завдання, залишаємо невелику підказку – зверніть увагу на котика, який сидить у правому нижньому куті картинки.

Внизу ми залишили правильну відповідь.

Головоломка
Зірка на лобі у кота в правому нижньому куті/ Brightside

Раніше ми розповідали про складну літню загадку, у якій потрібно знайти бджолу за 5 секунд. Бджілка заховалася серед квітів та інших тваринок. Помітити її зможуть лише найуважніші.

Також раніше ми розповідали про загадку на спостережливість, у якій потрібно знайти цифру 3 за 15 секунд. Цифри на картинці будуть відволікати і заплутувати, тому розгадати загадку вдасться не усім.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти