Гороскоп для Близнюків на травень 2022: яскравий роман, прибуток і крутий віраж долі

25 квітня 2022, 15:17
У травні у вас ніби вставлять нову батарейку. В кінці місяця відбудуться події, які визначать долю Близнюків на весь найближчий рік, свідчить гороскоп.
гороскоп
На Близнюків чекає романтичний місяць, каже гороскоп на травень 2022 / Колаж pixabay.com

Астролог з Австралії Анжела Перл склала докладний гороскоп для Близнюків на травень 2022 року. Кінець місяця буде дуже важливим періодом - події, які відбудуться, визначать долю Близнюків на весь найближчий рік.

З 3 травня Венера - планета щастя, гармонії, грошей та кохання - входить в 11-й будинок гороскопу Близнюків до 29 травня. Представники знака знайдуть друзів зі спільними інтересами і цілями, розповіла астролог на своєму Youtube-каналі.

У Близнюків можуть з'явитися нові мрії. Закрутиться роман. З людиною, в яку ви закохаєтесь, вас познайомлять друзі. Крім того, на початку місяця Венера принесе Близнюкам прибуток.

Ретроградний Меркурій 2022 - що можна робити Близнюкам

10 травня Меркурій зупиняється та розвертається в ретроградний рух на три тижні - до 3 червня. Це планета, яка керує Близнюками.

"Вам потрібно буде повернутися назад, доробити щось. Про вас згадають люди, яких ви давно не бачили. Ви поїдете кудись, де давно не були. Відновите щось, про що давно вже закинули", - говорить гороскоп 2022.

Не виключено, що Близнюки відновлять стосунки з колишнім романтичним партнером або повернуться до старого стилю в одязі та зовнішності.

читайте такожСонячне затемнення 30 квітня 2022: яких змін чекати всім знакам зодіаку

11 травня Юпітер принесе Близнюкам благополуччя. Розшириться бізнес, стане більше клієнтів, з'явиться більше друзів, збільшаться доходи, відкриються нові горизонти.

"Дівчатам Юпітер дасть нареченого і вагітність. У всіх Близнюків тема любові та романтичних стосунків вийде на перший план", - зазначила астролог.

У цей період дитина з'явиться у вашому житті. Можливо, це буде народження вашого чада, а, може, це буде дитина вашого коханого або коханої від минулих стосунків.

Місячне затемнення 16 травня - чого чекати Близнюкам

16 травня буде місячне затемнення в шостому будинку гороскопу Близнюків. На вас чекають новини і зміни на роботі: звільнення, зміна керівництва, організація, в якій ви працюєте, закриється.

З 30 квітня по 16 травня не виключена незрозуміла ситуація зі здоров'ям. Потрібно буде здати аналізи, відвідати декількох лікарів, порівняти діагноз або готуватися до операції. Деякі Близнюки змінять режим харчування, займуться спортом, сядуть на дієту або позбудуться шкідливих звичок.

22 травня Сонце входить у знак Близнюків і приносить нову енергію.

"У вас ніби вставлять нову батарейку. Ви засвітитеся, і це дуже добре для публічності, виступів, для того, щоби заявити про себе", - сказала астролог.

25 травня Марс змусить Близнюків активно діяти: наймати робітників, міняти щось в бізнесі, відправитися в поїздку з друзями або до друзів.

Є ризик посваритися з кимось з оточення, можливий конфлікт у родині або в колективі.

З 29 травня Близнюки можуть закрутити таємний роман або почнуться романтичні стосунки з кимось здалеку. Крім того, з'явиться бажання зайнятися благодійністю, пожертвувати гроші.

Молодик 30 травня 2022 - що принесе Близнюкам

30 травня - молодик в першому будинку гороскопу Близнюків. Це завжди символ початку, нової енергії, нових намірів, бажань і починань. Близнюки навіть виглядатимуть по-іншому.

"Ви можете поставити собі якусь планку - схуднути, покращати, змінити стиль, поміняти ім'я або прізвище, освоїти нову професію. Це дуже важливий молодик для Близнюків, особливо тих, які народилися з 29 по 31 травня. У найближчий рік у вашому житті обов'язково з'явиться нова людина, нове місце проживання, нові стосунки. Молодик якимось чином обов'язково програється у вас в найближчі 12 місяців і принесе нову енергію у вигляді когось або чогось",-резюмувала Анжела Перл.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти