Гороскоп на квітень 2022 для Близнюків: хвороба піде, а у фінансах повториться минуле 9-річної давності

21 березня 2022, 15:26оновлено 21 березня 2022, 18:52
У квітні Чорний Місяць на дев'ять місяців увійде в сектор фінансів. Близнюкам загрожує повторення ситуації 2013-2014 років, попередила астролог.
1647804139-8327.jpg
У квітні у Близнюків може статися подія, яка вразить як грім серед ясного неба, свідчить гороскоп 2022 / ua.depositphotos.com

Астролог з Австралії Анжела Перл склала докладний гороскоп для Близнюків на квітень 2022 року.

Місяць почнеться з молодика 1 квітня в одинадцятому будинку гороскопу Близнюків. Це сектор друзів, якогось колективу, групи або організації. У представників знака можуть з'явитися нові однодумці, розповіла астролог на своєму Youtube-каналі. Деякі Близнюки звичні справи будуть робити по-новому.

5 квітня 2022 - складний день і травмонебезпечний день. Виникнуть труднощі з подорожами, документами, переїздом за кордон, квитками.

"Якщо з 3 по 7 квітня вам призначать співбесіду або іспит, то краще його перенести. Якщо заплановано судове засідання, то процес буде складним", - попередила астролог.

6 квітня може підвищитися статус на роботі, чекає просування в кар'єрі. Чекайте на похвали за ваші досягнення.

У квітні Близнюки можуть піднятися на новий рівень в плані саморозвитку і самореалізації.

"Ви навіть почуватиметеся по-іншому. Прийде ясність і розуміння мети. Неначе інтуїція підкаже, що вам робити, чим потрібно займатися і в якому напрямку рухатися", - зазначила Перл.

12 квітня Меркурій принесе Близнюкам інформацію, дзвінки, повідомлення від людей з минулого. Представники знака шукатимуть документи.

18 квітня можливий від'їзд, переїзд, звільнення з ізоляції, виписка з лікарні, несподіване одужання.

"Якщо ви хворіли або погано почувалися, то 18 квітня ви можете раптом зрозуміти, що все - хвороба пішла, ви перемогли, ви здорові", - говорить гороскоп 2022.

15 квітня Чорний Місяць змінює знак і на дев'ять місяців входить в сектор фінансів. Чорний Місяць завжди показує нашу негативну реакцію на те, що нам не подобається, дратує, на те, з чим ми не згодні. У Близнюків це буде пов'язано з доходами, накопиченнями, клієнтами. Виникнуть проблеми з самооцінкою, хтось з оточення намагатиметься її знизити.

"Чорний Місяць був у вашому секторі грошей з 10 червня 2013 року по 4 березня 2014-го. Згадайте, що тоді у вас відбувалося з роботою, доходами, фінансами, як ви тоді з цим впоралися. Ситуація може повторитися", - попередила астролог.

16 квітня Марс змінює знак і входить в десятий будинок - це сектор роботи, кар'єри і статусу. Не виключений конфлікт з керівництвом. Потрібно бути обережним, радить гороскоп.

Повня 16 квітня 2022 - чого чекати Близнюкам

16 квітня також буде і повня в п'ятому будинку дітей, творчості й любові.

"Повня висвічує ситуацію. Або це буде кульмінація якогось вашого проекту, творче завершення чогось або ясність з приводу вашого бізнесу. Можливо буде новина, пов'язана з кимось із ваших дітей, наприклад, звістка про вагітність", - сказала Перл.

Також у повню може відкритися таємниця.

21 квітня Близнюки візьмуть тайм-аут. Потрібно розпрощатися з минулим, викинути непотрібне, навести порядок в шафах, позбутися від когось з вашого оточення.

29 квітня Плутон зупиняється у вашому секторі фінансів і розверртається у зворотний напрямок на шість місяців - до 8 жовтня.

"Плутон - це планета тиску, держави, силових структур, а восьмий будинок - це сектор банків, кредитів. Буде щось переглядатися, стане на паузу, сповільниться тема чужих грошей - це аліменти, спадок, позики. Очікуються зміни, які не залежатимуть від вас", - свідчить гороскоп для Близнюків на квітень.

читайте такожМолодик у квітні 2022: що не можна робити, щоби не накликати біду

30 квітня ваша планета Меркурій входить в знак Близнюків і стає сильною. У представників знака з'являються ідеї, ініціатива, нові починання, переговори, дзвінки, знайомства, нові стосунки.

Крім того, 30 квітня 2022 року буде сонячне затемнення. Коридор затемнень триватиме до 16 травня. У цей період життя Близнюків буде кардинально змінюватися. На представників знака чекає завершення і звільнення від чогось. Не виключений переїзд. Астролог попередила, що ухвалити правильне рішення буде складно. Може статися подія, яка вразить як грім серед ясного неба.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти