Гороскоп на березень 2022 для Близнюків: астролог назвала найтріумфальніші дні

17 лютого 2022, 15:47
Тих Близнюків, які хочуть завести дитину, чекають хороші новини в кінці березня, свідчить гороскоп 2022.
Гороскоп на 24 серпня
У перший тиждень березня на Близнюків чекає перемога, каже гороскоп 2022 / ua.depositphotos.com

Астролог з Австралії Анжела Перл склала докладний гороскоп для Близнюків на березень 2022 року.

Перший місяць весни починається з молодика в десятому будинку гороскопу. Це сектор досягнень і кар'єри, розповіла астролог на своєму Youtube-каналі.

Що молодик 2 березня 2022 принесе Близнюкам

  • нова робота, новий статус або посада;
  • відкриття бізнесу;
  • зміна статусу романтичних стосунків - хтось із Близнюків створить пару, хтось, навпаки, розлучиться;
  • зміна місця проживання, можливо через роботу.

5 і 6 березня на Близнюків чекає перемога і тріумф. Станеться щось, чим вони будуть пишатися і захочуть похвалитися. Підніметься самооцінка.

7 березня Венера з'єднується з Марсом. Почнеться хороший період для того, щоби створювати партнерські та романтичні стосунки, свідчить гороскоп 2022.

Близнюки зустрінуть свого вчителя або самі підуть викладати. Не виключена подорож за кордон, розшириться бізнес, з'являться клієнти з інших країн.

Після 7 березня зрушаться з місця юридичні справи. Астролог не виключила, що Близнюки можуть укласти шлюб, завдяки якому згодом отримають громадянство або ПМЖ.

11 березня Меркурій входить в сектор досягнень. У Близнюків з'явиться нова мета, прийдуть документи по роботі або новини про начальника, відбудуться зміни, що стосуються компанії-роботодавця.

18 березня - повня в четвертому будинку гороскопу. Проясняться якісь питання щодо нерухомості, місця проживання. Хороший період для купівлі-продажу. Якщо ви здаєте квартиру, то зміняться орендарі.

"Може, ви визначитеся з дизайном для вашої квартири або будете купувати меблі, або продавати автомобіль", - розповіла астролог.

У повню 18 березня на Близнюків чекають новини про членів сім'ї, пов'язані з народженням дітей, шлюбом, зміною прізвища.

21 березня Сонце входить в одинадцятий будинок гороскопу, і енергія до кінця місяця зміститься у тему соціуму. Близнюки більше проявлятимуть себе в суспільстві.

"З'явиться нова подруга або друг, ви увійдете в якусь нову компанію або це буде пов'язано з онлайн-бізнесом. Якщо ви хочете щось робити в інтернеті, то цим добре почати займатися з 28 березня - оформляти сайт, вести блог, збирати групи. У Близнюків є великі шанси стати лідером", - каже гороскоп на березень 2022.

Якщо Близнюки поставлять собі за мету чогось досягти, то вони отримають допомогу і підтримку оточуючих. Причому допомога прийде не від родичів, а від друзів.

Тих представників знака, які хочуть завести дитину, чекають хороші новини в кінці березня, резюмувала Анжела Перл.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти