Гороскоп для Близнюків на січень 2023 - для жінок і чоловіків

30 грудня 2022, 21:37
Перша половина січня може бути дуже повільною, коли нові справи не просуватимуться. Нічого не варто починати щонайменше до 18 січня.
Гороскоп
У січні Близнюки, найімовірніше, вирішуватимуть фінансові питання, свідчить гороскоп / Фото ua.depositphotos.com, pixabay.com

Астролог Анжела Перл склала детальний гороскоп на січень 2023 року для Близнюків.

Як розповіла фахівець на своєму YouTube-каналі, перша половина січня може буде дуже повільною, коли нові справи не будуть просуватися. Нічого не варто починати щонайменше до 18 січня. Також не варто робити дорогих покупок, підписувати важливі документи, ухвалювати серйозні рішення.

Як правильно діяти під час ретро Меркурія, читайте в матеріалі: Ретроградний Меркурій з 29 грудня по 18 січня: що можна і категорично забороннено робити.

Під час ретро Меркурія Близнюки імовірно будуть вирішувати фінансові питання, які тягнуться ще з минулого. Можливо доведеться погашати кредитні карти або віддавати борг, закінчувати справи. Не виключено, що Близнюки отримають гроші за роботу, яку виконали раніше. Крім того, представники знака можуть відновити стосунки з колишнім романтичним партнером.

4 січня Венера принесе добру новину Близнюкам, це може бути любов, гроші, поїздка або подорож. Близнюки можуть відправитися на побачення з іноземцем, людиною іншої національності або культури. Також може приїхати посилка здалеку.

Повня 6 січня буде в секторі грошей Близнюків. Представники знака отримають прибуток. Деякі можуть змінити роботу, джерело доходу, отримають назад борг, закриють кредит або іпотеку.

Крім того, повня вплине на підвищення самооцінки Близнюків.

"Відбудеться ситуація, яка покаже вам вашу цінність, як ви себе оцінюєте, наскільки ви себе цінуєте або наскільки вас цінують інші люди", - розповіла фахівець.

Молодик 21 січня принесе в життя Близнюків нову енергію - у вас розшириться картина світу. Ви можете поїхати кудись, будуть вирішуватися питання з навчанням, оформленням юридичних документів, віз, паспорта, реєстрації.

У деяких представників знака зміниться статус. Можливо ви станете студентом, вийдете заміж, отримаєте роботу, про яку мріяли. Крім того, в житті Близнюків будуть досягнення, якими можна пишатися.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти