Гороскоп для Козерогів на січень 2023: екстремальна поїздка, фінансова допомога та новий імідж

1 січня 2023, 20:44
З січня і до середини травня Юпітер буде в четвертому будинку гороскопу, що принесе Козерогам поліпшення житлових умов. Може збільшитися кількість членів сім'ї.
Гороскоп
До 12 січня не варто робити покупки, свідчить гороскоп для Козерогів / ua.depositphotos.com

Астролог Анжела Перл склала детальний гороскоп на січень 2023 року для Козерогів.

Як розповіла фахівець на своєму YouTube-каналі, до 18 січня Меркурій буде ретроградним, що змусить Козерогів повернутися до минулих справ. Деякі представники знака повернуться до старого стилю, іміджу, стрижки. При цьому пластичні операції робити не варто. Можливе скасування зустрічей, перенесення угод. Ретро Меркурій - відмінний час для того, щоби зустрічатися зі старими знайомими.

Як правильно діяти в період ретро Меркурія, читайте в матеріалі: Ретроградний Меркурій з 29 грудня по 18 січня: що можна і категорично заборонено робити.

До 12 січня не варто робити покупки. Можлива зустріч зі старими колегами, повернення на стару роботу, обдумування поточної роботи. Варто зайнятися здоров'ям. Гарний час для того, щоби знову зайнятися спортом, відправитися в ретрит, санаторій, повернутися до дієти, здорових звичок, зарядки. Також варто займатися розв‘язанням старих проблем.

Найкраще, що можна зробити в першій половині січня, це взяти паузу і відпочити, радить гороскоп.

4 січня Венера принесе Козерогам прибуток, подарунок, джерело доходу, покупку по знижці, фінансову допомогу.

Повню 6 січня особливо сильно відчують Козероги, які народилися 9-10 січня. Проявляться проблеми у стосунках. Деякі Козероги отримають пропозицію руки та серця, відновлять контракт.

Можливо відбудеться вечірка, Козероги будуть в центрі уваги.

21 січня - молодик у другому будинку гороскопу. У Козерогів з'явиться нова робота, клієнт, бізнес, ідея, можлива співпраця, вигідна покупка.

22 січня Уран розвертається в прямий рух у п'ятому будинку. У Козерогів може з'явитися нове незвичайне хобі, не виключена екстремальна поїздка.

З 17 січня і до середини травня Юпітер буде в четвертому будинку гороскопу, що принесе Козерогам поліпшення житлових умов. Крім того, може збільшитися кількість членів сім'ї.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти