Гороскоп для Раків на січень 2023: коли чекати на прибуток, а коли - на нову любов

30 грудня 2022, 22:30
У перший місяць нового року Ракам варто готуватися до сюрпризів і несподіваних поворотів подій, свідчить гороскоп.
Гороскоп
У Раків з'явиться можливість реалізувати свої мрії, свідчить гороскоп / Фото ua.depositphotos.com

Астролог Анжела Перл склала детальний гороскоп на січень 2023 року для Раків.

Як розповіла фахівець на своєму YouTube-каналі, всю першу половину січня Ракам варто присвятити відпочинку, оскільки ретроградний Меркурій сповільнить всі процеси та справи.

Як правильно діяти під час ретро Меркурія, читайте в матеріалі: Ретроградний Меркурій з 29 грудня по 18 січня: що можна і категорично заборонено робити.

До 12 січня Раки можуть повертатися до якихось старих справ, але нові починати не варто. Цей час добре витратити на те, щоби позбутися від усього непотрібного. Можна скинути вагу, викинути речі, провести обстеження організму, здати аналізи, зайнятися самопізнанням та гармонізацією енергії.

4 січня Венера принесе Ракам прибуток, вам можуть повернути борг. Можливо це буде подарунок або державна підтримка, інвестиції. Деякі Раки можуть відновити стосунки з колишнім коханим. Якщо ви зустрінете нову людину, то у вас буде відчуття, що ви знали її все життя, свідчить гороскоп.

6 січня - повня в знаку Рака. Ви опинитеся в центрі уваги. Це хороший день для виступу, фотосесії, для того, щоби заявити про себе. Деякі Раки захочуть поміняти свій стиль.

Особливо сильно цю повню відчують Раки, які народилися з 6 по 12 липня.

Молодик 21 січня принесе Ракам нові фінансові операції. Можливо ви будете брати кредит, займатися податками, це можуть бути загальні фінанси з партнером. Ваші стосунки з кимось можуть перейти на новий рівень.

З 22 січня Ракам варто готуватися до сюрпризів і несподіваних поворотів подій. З'явиться можливість реалізувати свої мрії.

28 січня чекайте на хороші новини, поїздку, подорож, якісь новини здалеку, знайомство з іноземцем, клієнтів з-за кордону.

Раки можуть зустріти однодумців або познайомиться з людиною іншої національності або з іноземцем.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти