Гороскоп для Росії: астролог назвала терміни, коли країні-агресору буде дуже погано

2 квітня 2022, 11:37
РФ буде настільки погано, що вона може розв'язати нову світову війну. І найбільша імовірність початку такої війни - з використанням ядерної зброї.
Росіянин
Росія в період з кінця квітня і весь травень почуватиметься дуже погано, свідчить гороскоп / Thinktanks.by

Країна-агресор Росія, яка вранці 24 лютого почала повномасштабне вторгнення в Україну, може розв'язати ще й нову світову війну.

Про це свідчить гороскоп для Росії, який склала авторка Youtube-каналу Irina Astrology Horoscope.

Згідно прогнозу, незабаром в РФ почнеться період тотальної поразки і занепаду, що може спровокувати серйозну агресію Кремля. Не виключено, що Росія застосує ядерну зброю проти США.

відео дня

Найскладнішим періодом для РФ стане кінець квітня і травень.

"Росія в період з кінця квітня і весь травень почуватиметься дуже погано. Настільки погано, що вона може розв'язати нову світову війну. І найбільша імовірність початку такої війни з використанням ядерної зброї - це травень-липень. Ця війна буде цілком згубною для Росії", - попередила астролог.

Фахівець вважає, що якщо Росія і застосує ядерну зброю, то не проти України.

читайте такожЯдерного удару не буде, але є інший страшний ризик - астролог попередила українців"Це можуть бути США, оскільки в їхній натальной карті йде повернення Плутона, який відповідає за ядерну війну. 13 квітня він сповільнює рух, 29 квітня переходить в транзитну фазу", - пояснила Ірина.

Також, за її прогнозом, останній місяць весни і початок літа будуть важким в глобальному плані.

Як повідомляв Главред, раніше таролог-нумеролог Владислав Грицай розповів, що президент Росії Володимир Путін може загинути через зраду когось із близького оточення - про це свідчить нумерологічний аналіз дати народження господаря Кремля. Змова і переворот в Росії можуть відбутися в РФ вже до кінця місяця, а на роль зрадника ідеально підходить міністр оборони РФ Сергій Шойгу.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти