Гороскоп для Тельців на червень 2022: астролог назвала найкращі та найнебезпечніші дні

26 травня 2022, 17:10
У житті Тельців можуть повторитися події 11-річної давності. Якщо у 2011-му ви упустили якусь можливість, то в цьому році Всесвіт дасть вам другий шанс.
гороскоп, Телець
Названо найризикованіший день у червні 2022 - гороскоп для Тельців / Фото pixabay.com

Астролог з Австралії Анжела Перл склала докладний гороскоп на червень 2022 року для Тельців.

Як розповіла фахівець на своєму Youtube-каналі, в перший місяць літа Тельці наведуть лад у своєму житті. Деякі представники знака переїдуть в іншу країну. Крім того, в житті Тельців можуть повторитися події 11-річної давності. Якщо в квітні-травні 2011 року ви упустили якусь можливість, то у цьому році Всесвіт дасть вам другий шанс.

"3 червня - поганий день для ухвалення рішень, тому що коли планети розвертаються, вони не сприяють тому, щоби наші справи просувалися швидко і успішно. Тому краще не планувати поїздки, покупки, важливі зустрічі. Краще перенесіть всі справи на дати після п'ятого числа", - порадила астролог.

3 червня у Тельців можуть не ладитися якісь справи на роботі або в бізнесі, ви можете щось втратити, забути або запізнитися. Якщо у вас день народження з 14 по 20 травня, то ви особливо сильно відчуєте цей розворот Меркурія.

Ретроградний Сатурн 2022

Сатурн - ще одна планета, яка розвертається 4 червня. Це теж несприятливий день для будь-яких справ. Сатурн перебуває у секторі кар'єри, досягнень і цілей Тельців. Він буде ретроградним до 23 жовтня.

"У цей час відбудуться зміни, пов'язані з бізнесом, роботою, що стосується кар'єри, професії. Можуть бути нові закони, з'явиться додаткова відповідальність і навантаження. Сатурн змушує нас бути зібранішими, дисциплінованішими, докладати більше зусиль, більше праці, а ще й переробляти щось. Коли Сатурн піде назад, можливо доведеться переробити якийсь проект, який ви вже робили", - свідчить гороскоп на місяць.

З 11 по 13 червня - ризикований і нестабільний період. Можна буде як крупно виграти, так і програти. Перед Тельцями відкриється нова можливість, є шанс злетіти фінансово. В особистому житті може статися несподіване розставання, в бізнесі - припинення відносин з партнером, на роботі - звільнення. Деякі Тельці кардинально змінять імідж.

14 червня Меркурій змінює знак і входить в сектор грошей. Меркурій - це планета новин, інформації, ідей. Починаючи з 14 червня, чекайте на фінансові новини або якісь документи, папери, які доведеться заповнювати для отримання грошей. Не виключена співбесіда на роботу.

Згідно з гороскопом, червень 2022 буде досить грошовим місяцем у Тельців. Доходи будуть, обіцяє астролог. Угод і покупок варто уникати лише 3, 4 і 28 червня.

Якщо ви збираєтеся кудись їхати, то поїздка, найімовірніше, відбудеться 22 червня. Також в цей день можлива покупка транспортного засобу або початок навчання.

читайте такожГороскоп на червень 2022 для Овнів: гроші, другий шанс від Всесвіту і повернення додому

З 24 червня Венера принесе Тельцям хороший прибуток. Можна підвищувати ціни на свої послуги або товар. Якщо ви зберетеся щось купувати, то отримаєте хорошу знижку.

З 28 червня Нептун розвертається у ретроградний рух. Тельці об'єктивно оцінять ситуацію та зрозуміють, як їм рухатися до поставленої мети. Також ця планета приносить натхнення. Варто присвятити час мистецтву і творчості.

"Іноді Нептун може давати депресію, але щоби цього уникнути, краще зануритися у творчий процес. Тож, якщо у вас є такі плани, то ловіть момент. Тим більше що це проходження Нептуна є дуже плідним, і вже в грудні у вас буде готовий продукт для вашого майбутнього", - розповіла астролог.

29 червня - молодик принесе Тельцям важливе знайомство з новою людиною, нових сусідів або новину, що стосується родичів, сестри або брата.

Також це вдалий день для покупки автомобіля, телефону, нової техніки, поїздок і переїзду.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти