Гороскоп для Тельців на травень 2022: таємний роман, прибуток і тимчасовий переїзд в далекі країни

23 квітня 2022, 18:53
Травень стане місяцем перегляду фінансів і наведення ладу у фінансових справах. Планети змусять Тельців міняти щось в житті й звільнятися від непотрібного.
гороскоп, гороскоп Телець
В кінці травня Тельці виглядатимуть розкішно, випромінюватимуть радість і привертатимуть увагу, свідчить гороскоп 2022 / Фото pixabay.com

Астролог з Австралії Анжела Перл склала докладний гороскоп на травень 2022 року для Тельців.

Останній місяць весни піднесе представникам знака сюрприз і поворот подій, якого не чекали і не планували, розповіла астролог на своєму Youtube-каналі. Сильніше за інших зміни відчують ті Тельці, які народилися з 5 по 7 травня. На представників знака чекає крутий поворот в кар'єрі, шлюб або розлучення, а можливо і переїзд. Події будуть розвиватися дуже швидко, попередив гороскоп.

З 3 травня Тельцям захочеться гармонії та спокою - вони відправляться на природу, на дачу, за місто.

У деяких представників знака закрутиться таємний роман або з'являться стосунки, які вони не захочуть афішувати. Можна зайнятися психологією і езотерикою, отримати подарунки Всесвіту або щось з невидимих джерел.

На Тельців чекає прибуток з-за кордону. Наприклад, можна отримати посилку або подарунок.

На деяких представників знака чекає любов на відстані, по Інтернету, по телефону.

Ретроградний Меркурій 2022 - що можна і не можна робити Тельцям

10 травня Меркурій зупиняється і розвертається у ретроградний рух на три тижні - до 3 червня. Це позначиться на фінансах Тельців. Будуть змінюватися доходи.

Не варто починати новий проект, оскільки це загрожує втратою грошей. Можливі затримки в отриманні прибутку. При цьому не виключено, що вам повернуть борг, ви повернетеся на стару роботу або закінчите проект, який тягнеться дуже довго, і нарешті вам за нього заплатять.

11 травня Юпітер принесе Тельцям любов з минулого. У ваше життя повернеться людина, з якою ви були знайомі давно. Також є шанс виїхати за кордон, хоча б тимчасово.

З 11 травня по 29 жовтня у Тельців буде відчуття ізоляції. Причому це буде якась вдала ізоляція. Наприклад, ви поринете у роботу, поїдете в тривале відрядження. Можливо це буде вагітність.

Місячне затемнення 16 травня - чого чекати Тельцям

16 травня 2022 - місячне затемнення буде у Тельців в секторі стосунків, партнерства, шлюбу. Ви побачите реальний стан справ, стане ясно те, що ви раніше не помічали. Можливо, хтось у вас закоханий, і тепер ви про це дізнаєтеся. Або ви не бачили, куди вже зайшли ваші стосунки, і ви захочете поставити крапку.

Таким чином, стосунки у Тельців можуть почати розвиватися як в плюс, так і у мінус.

"Це дуже сильне затемнення для шлюбу, весілля, пропозиції руки та серця або для завершення стосунків, розлучення. Особливо якщо у вас тягнеться розлучення дуже довго, то можливо під час цього місячного затемнення ви прийдете до домовленості", - сказала астролог.

читайте такожГороскоп на травень 2022: на Овнів чекає найвдаліший місяць року

22 травня Сонце принесе Тельцям прибуток. З'явиться можливість заробити, взяти кредит, зробити цінну покупку.

25 травня Марс - планета активності входить в 12 будинок гороскопу. Це закритий, секретний, ізольований, але дуже сильний будинок гороскопу.

"У травні ви ніби захочете або будете змушені провести час десь в ізоляції або на самоті. Можливо, це буде лікарня. З'явиться необхідність зробити операцію", - попередила астролог.

29 травня гармонія повернеться в життя Тельців і принесе любов, знайомство, побачення, красу.

"Ви виглядатимете розкішно, випромінюватиіе радість і привертатимете увагу. Деякі Тельці поміняють стиль, зачіску. З'являться нові можливості та нові ідеї, підвищиться самооцінка", - свідчить гороскоп на травень 2022.

В цілому, травень для Тельців стане місяцем перегляду фінансів і наведення ладу у фінансових справах. Планети змусять вас міняти щось в житті й звільнятися від непотрібного, резюмувала астролог.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти